Win 7 kullan.Bilgisayarın SSD'si yok. HDD kullanıyorum.
İşlemcemi catur cutur yesin abicim acılırken 2-3dakika beklerim derseniz önerimdir 8.1
Bana göre Windows 8.1'in bana göre güzel bir metro arayüzü ve dizaynı var. Fakat Windows 8.1 haterları neymiş yeni başlat menüsü büyükmüş eccik kasıyormuşta yavaşmış. Hocam başlat menüsünü beğenmedin diyelim start ıs back veya open Shell kullan?
Herhangi bir bug söyleyebilir misiniz?
Bir kere hibernate özelliğiyle Windows 7'den 2 kat daha hızlı açılıyor Windows 8.1. Windows 7'deki Aero teması olmadığından dolayı daha hızlı bir işletim sistemi.
Hocam gayet mantıklı olmuş bu. Windows 10 kurmak için mutlaka SSD alın.Hocam siz Windows 8.1 yükleyin diğer arkadaşları dediği gibi. Windows 10 HDD'yi yiyip bitirir. Windows 7 de Windows 8.1 varken kullanılmaz zaten hocam. Linux dağıtımlarına da bakabilirsiniz bu arada.
Hayır zaten başlat menüsü değiştirebiliyor bana göre en yavaş ve külüstür işletim sistemi ben olsam ikisini de kendim olarak test edip kendi kararımı verirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.