Okulda touchscreen tahtalarda Windows 8.1 kullanılamıyormuş. Az daha saçmalayıp ta gelin hocam
![]()
Windows 7 devri kapandı... Win 8.1 bir hayli Bug'lu bir işletim sistemi... Windows 10 güncel ama sizin sisteme göre değil. Linux'a bir bakmanızı öneririm ama Windows'dan geçemem diyorsanız Win 8.1 Home tavsiyemdir.
Eccik kastığı doğru. Cacık işletim sistemi olduğunda doğru. Ama unutmayalım akıllı tahtalar da N3000 4000 serisi mobil CPU'lar bulunmakta.
Bizimkinde 5. nesil bir Intel işlemci vardı APU bir tahtaydı sanırım hatırlamıyorum.
Pentium Dual Core ile %0 işlemci tüketiyordu.Evet hem de nasıl var ya corba icer gibi işlemciyi yutuyor nefis afiet olsun 8.1
İşlemcemi catur cutur yesin abicim acılırken 2-3dakika beklerim derseniz önerimdir 8.1
Windows 8.1'i gömmeye çalışmakla amacınız nedir?İşlemcemi catur cutur yesin abicim acılırken 2-3dakika beklerim derseniz önerimdir 8.1
Hocam siz Windows 8.1 yükleyin diğer arkadaşlarında dediği gibi. Windows 10 HDD'yi yiyip bitirir. Windows 7 de Windows 8.1 varken kullanılmaz zaten hocam. Linux dağıtımlarına da bakabilirsiniz bu arada.Kusuruma bakmayın. Yanlış yazmışım. Şimdi düzelttim. Acer Aspire 5739G
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.