Windows 7 Nereden İndirilebilir?

TheEmreBey

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 4590 3.30 GHz
Ram: 20GB
Ana Kart: MSI Z97 PC MATE
Ekran Kartı: AMD RX 560
Meslek
Önlisans Öğrencisi
Arkadaşlar PC artık format istiyor. Windows 7 yapmak istiyorum güvenle orijinal ücretsiz şekilde nereden Windows indirebilirim?

Windows 7 desteği kesilmek üzere olan bir işletim sistemi, Windows 10 indirmeniz sizin için daha iyi olur. Windows 10, Windows 7'den her konuda daha iyi ve sistem gereksinimleri de aynı.

Windows 7 desteği kesilmek üzere olan bir işletim sistemi, Windows 10 indirmeniz sizin için daha iyi olur. Windows 10, Windows 7'den her konuda daha iyi ve sistem gereksinimleri de aynı.
Windows 10'un 19H1/1903 sürümü için depolama gereksinimleri değişti. Hem 32 bit hem 64 bit için de artık 32 GB alan isteniyor.

Önerdiğiniz siteden indirdiğimde benden lisans anahtarı ister mi acaba ?
Yoksa sahte sürümlermi bunlar ?
Yada orijinal windows uygulamalarına erişebilecek miyim ?
Önce isteyecek sen girmeyeceksin ve masaüstüne geldiğinde windows 7 etkinlestirme dosyası indiriceksin hemen kurucaksin ve ardindan her şeye erişebilirsin orjinal sürüm kullanıcısı olacaksın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı