Çözüldü Windows 7 .NET Framework 4.7.1 indirmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xiavion

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ZOTAC GAMING GEFORCE RTX 3060 OC 12GB | AMD Ryzen 7 5700X | XPG GAMMIX D30 2x8GB DDR4 | CRUCIAL P3 3D NAND CT500P3SSD8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD | MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX | VIEWSONIC 27" VX2719-PC-MHD- 1ms 240Hz FHD Curved | LOGITECH G305 LIGHTSPEED 12000 DPI | VOOKA BLIC T60 Blue Switch 62 Keys
Meslek
Yazılım Öğrencisi
Selam, bilgisayarıma Discord, Paint.Net gibi programlar indirmek için .NET Framework indirmem gerektiğini öğrendim. Bilgisayarımda bulunmuyormuş. Windows 7 Ultimate 64 Bit. İndirmeye çalıştığımda da bu hatayı aldım.

1631356349705.png

Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu linkten bu sertifkayı indir.
Program özeliklerini aç veya kapattan (Windows 8-10-11'de yok çünkü.) 3. parti yazılım veya .NET Installer yazması gerek. Onu tik koy ve tamam de...
Bu işlemin farkı nedir? Aynı dosyayı aynı sunucudan aynı sisteme kuruyor zaten.

Bu işlemin farkı nedir? Aynı dosyayı aynı sunucudan aynı sisteme kuruyor zaten.

Biliyorum ama 1 sene boyunca Windows 7'yi müşterilere kurarken başıma gelen olay. Ben de böyle çözüyorum. Windows oynanmış olunca bazı şeyler engelleniyor veya tamamen kaldırılıyor. Ve bağlantısı olmadıgı için hata veya sorun cıkartıyor.

Selam, bilgisayarıma Discord, Paint.Net gibi programlar indirmek için .NET Framework indirmem gerektiğini öğrendim. Bilgisayarımda bulunmuyormuş. Windows 7 Ultimate 64 Bit. İndirmeye çalıştığımda da bu hatayı aldım.

Eki Görüntüle 1163026

Çözümü nedir?

1631357749965.png

DirectPlay kutucugunu işaretle. Dediğim ayar buydu.

Biliyorum ama 1 sene boyunca Windows 7'yi müşterilere kurarken başıma gelen olay. Ben de böyle çözüyorum. Windows oynanmış olunca bazı şeyler engelleniyor veya tamamen kaldırılıyor. Ve bağlantısı olmadıgı için hata veya sorun cıkartıyor.

Eki Görüntüle 1163059

DirectPlay kutucugunu işaretle. Dediğim ayar buydu.
1631357960313.png

Bu nasıl olabilir ki? Gerçekten dediğim gibi optimal ayarlı Windows kurmuşsunuz. Sırf bu yüzden ben sanal Windows 7 kuracağım o ayarın fotografını gostermek için. Ama size adım gibi eminim çözümünü bulacağım.

Bu linkten UAC kontroller uygulamasını indirin. Bu uygulama .NET paketine ihtiyac duyacagı için sana lazım bir dosya yükleme ekranı gelecek.

Bu nasıl olabilir ki? Gerçekten dediğim gibi optimal ayarlı Windows kurmuşsunuz. Sırf bu yüzden ben sanal Windows 7 kuracağım o ayarın fotografını gostermek için. Ama size adım gibi eminim çözümünü bulacağım.

Bu linkten UAC kontroller uygulamasını indirin. Bu uygulama .NET paketine ihtiyac duyacagı için sana lazım bir dosya yükleme ekranı gelecek.
1631358542863.png

Sen bana özelden yazabilir misin? Senin sorunun .net sürümü değil farklı bir şey.
500 mesaja ulaşamadığım için sanırım forumda özel mesaj kısmım kapalı. Discord var mı? Web üzerinden giriyorum.

Şimdi sana uygun çözümü söyleyeceğim. Az önce bilgisayar hocamdan yardım aldım. Ama bana anlık cevap vermen lazım karışıklık olmaması için.
"Win+r" ye bas ve "mmc" yaz.
Şimdi sana uygun çözümü söyleyeceğim. Az önce bilgisayar hocamdan yardım aldım. Ama bana anlık cevap vermen lazım karılıklık olmaması için.

Konsol ekranı açılcak. Üst kısımdan dosya / dosya bileşen ekle/kaldır seçeneğini seç.

Şimdi sana uygun çözümü söyleyeceğim. Az önce bilgisayar hocamdan yardım aldım. Ama bana anlık cevap vermen lazım karılıklık olmaması için.

Konsol ekranı açılcak. Üst kısımdan dosya / dosya bileşen ekle/kaldır seçeneğini seç.

Yaptım.

Evet. Sırada ne var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı