Windows 7 özellikleri yok

TeknikServis144

Decapat
Daha fazla  
Benim bilgisayarı 2 gün önce temizledim yani ama biraz fazla temizledim ( yani dosya sildim ) sonra Windows özelliklerini aç veya kapat vardı. Oraya girdim, tikleri kaldırdım, kaydettim. Sonra bilgisayarı kapattım sabah açtığımda arama çubuğu yok. O kutuda boş yani Windows 7'nin özellikleri yok. Anlayacağınız nasıl geri getiririm? Ne yapmalıyım? İnanki her şeyi biliyorum ama bunu ilk defa gördüm. Allah razı olsun.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    242,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 1.png
    1.png
    381,4 KB · Görüntüleme: 77
Oraya girip her şeyi kapattım diyorsun ve her şeyi biliyorum diyorsun, sana şunu söyleyim hiçbir şey bilmiyorsun :) neyse konuya dönelim, sistem geri yükleme açıksa geçmişe geri yükle.

Vay zeki arkadaşım ben onları denedim yok işte yok gelmedi her şeyi biliyorum merak etme 17 yaşındayım ve 8 yaşından beri bilgisayarla uğraşıyorum :D yani başka bir şey lazım? Ama yine de sağ ol kardeşim.
Windows Search Servisini açin.
kardeşim yok işte hizmetlerden de silinmiş peki yükleme setup varmıdır ?

Vay zeki arkadaşım ben onları denedim yok işte yok gelmedi her şeyi biliyorum merak etme 17 yaşındayım ve 8 yaşından beri bilgisayarla uğraşıyorum :D yani başka bir şey lazım? Ama yine de sağ ol kardeşim.

kardeşim yok işte hizmetlerden de silinmiş peki yükleme setup varmıdır ?
Regedit'te HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\WSearch anahtarı var mı kontrol edin, varsa Start DWORD değerini 2 yapın.

Regedit'te HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\WSearch anahtarı var mı kontrol edin, varsa start dword değerini 2 yapın.

Kontrolu sağlıyorum kardeşim.
Regedit'te HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\WSearch anahtarı var mı kontrol edin, varsa start dword değerini 2 yapın.

Var kardeşimde WSearchIdxPi adında bir şey var başka yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı