Windows 7 olan bilgisayarı Windows 10 yapmak

couza

Kilopat
Selam dostlar, şu anda laptopumda Windows 7 Ultimate sürümünü kullanıyorum. Bu zamana kadar alıştığım ve hakim olup, beğendiğim için hiç işletim sistemini değiştirme fikrim olmadı. Ama artık Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Yaklaşık 7 senelik bir laptop, sistem özelliklerini aşağıda belirtiyorum. Sorum şu ki;
Acaba format atıp Windows 10 yüklesem Windows 7'de olduğundan daha mı hızlı olur yoksa yavaşlatır mı? Ayrıca hangi sürümü yüklememi önerirsiniz? Teşekkürler.

Sistem.
Intel(r) Core(tm) i5-3210M CPU 2.50GHz.
RAM: 6 GB.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi.

Selam dostlar, şu anda laptopumda Windows 7 Ultimate sürümünü kullanıyorum. Bu zamana kadar alıştığım ve hakim olup, beğendiğim için hiç işletim sistemini değiştirme fikrim olmadı. Ama artık Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Yaklaşık 7 senelik bir laptop, sistem özelliklerini aşağıda belirtiyorum. Sorum şu ki;
Acaba format atıp Windows 10 yüklesem Windows 7'de olduğundan daha mı hızlı olur yoksa yavaşlatır mı? Ayrıca hangi sürümü yüklememi önerirsiniz? Teşekkürler.

Sistem.
Intel(r) Core(tm) i5-3210M CPU 2.50GHz.
RAM: 6 GB.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi.
SDD yoksa öncekine göre yavaşlar.

Windows 7 kullanıcılarına bedava Windows 10 yükseltmesi getirdiler eskisinden daha akıcı olmaz biraz daha yavaş çalışır fakat daha kararlı daha güvenli ve daha akıcı çalışır tek sorun raminizi 8 GB yapabilirseniz çok daha iyi olur.

RAM az HDD 5200RPM diye tahmin ediyorum öyleyse karışmayın. Bu sisteme Windows 8.1 indirirsiniz kullanırsınız.
Windows 7 kullanıcılarına bedava Windows 10 yükseltmesi getirdiler eskisinden daha akıcı olmaz biraz daha yavaş çalışır fakat daha kararlı daha güvenli ve daha akıcı çalışır tek sorun raminizi 8 GB yapabilirseniz çok daha iyi olur.

Hocam mediacreationtooldan mı bahsediyorsunuz?

Eskisinden akıcı olmaz - daha akıcı çalışır. Bu terste bir işlik var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı