Windows 7 oyunlarda kasma - GT 630M

MobilCanavarı

Hectopat
Daha fazla  
İnternet kafeden Windows 7 CD'si aldım, formatladım. Ekran kartı sürücüsünü ve wireless sürücüsünü güncelledim. Rome 2 yükledim ilk olarak zaten sıkıntılı bir oyun diye umursamadım. Empire Total War'ın da bir crack grubunun sürüm yükledim. (Windows 8 kurulu iken kullandığım sürüm değil.) Belki yüklediğim sürümdendir. Şimdi farklı bir oyun ile deneyeyim mi sizce? Fifa 14 mesela. Yoksa sıkıntı mı var?

GT 630M derken laptop mu bu ? GT 630M giriş seviyesi, kasması gayet doğal. Kaldı ki 7 devri bitti. 2 ay sonra desteği kesiyor Microsoft ve biz de burada 7'ye teknik destek vermemeyi tercih ediyoruz.

Windows 7 CD değil, DVD ile kurulabiliyor. Ayrıca tavsiyem internet kafeden işletim sistemi almaman. İçinde ne olacağı hiç belli olmaz. Burada orijinal Microsoft imajı var:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Hadi Rome 2'ye yetmiyor sistem diyelim. E peki Empire Total War'a da mı yetmiyor? Konuyu tam çözüme kavuşturmak için Fifa 14 yüklüyorum kasarsa Windows 8 yükleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı