Rehber Windows 7 oyunları nasıl yüklenir?

Deniyelim bi'

Gözümden bir damla pıt diye süzülüp gitti.

Böyle daha iyi. Ve bu daha basit. Bunda zorlanan arkadaşlar, Virturalbox programında daha çok zorlanır.
Bana göre VBox daha basit bundan ve orijinal sistemde oynamak çoğu insan için daha zevkli olacaktır ben sadece bir öneri sundum ve arkadaşların ''ciddi misin'' ''değişik bir fantezi vs.'' demeleri de yanlış özelliklede amacı ''bilgi yaymak'' olan bir toplulukta böyle hareketleri saçma buluyorum.

Eki Görüntüle 957645

Programı sildim ama bu klasör silinmedi. Nasıl sileceğim?
Hâlihazırda sisteminizde Oyunlar klasörü bulunuyor olabilir mi? Klasör sistem içerisinde daha önceden bulunduğundan, kaldırmanıza izin vermiyor olabilir.

Windows 10 üzerinde yazılım kaldırılınca, otomatik olarak başlat menüsünden de klasörü siliniyor fakat Windows 8.1 üzerinde denemediğim için, klasörün kalıntısız bir şekilde nasıl kaldırılacağını hakkında bir fikrim bulunmuyor.
Konu içerisindeki ilk mesajınızda, orijinal sistem kelimesini geçirmeyip, "Bunun yerine Virtual Box kurup oradan da Windows 7 kurabilir zorlanan arkadaşlar." cümlesini yazdığınız için yanlış anlaşıldınız. Orijinal sistem üzerinde oynamak nostalji açısından daha iyi olacaktır fakat orijinal sistem kelimesini belirtmeden, VirtualBox üzerinden kurmanın daha kolay olduğunu belirmeniz yanlış ve eksik oldu. Yoksa kimse sizin saçma düşündüğünüzü belirtmemektedir.

Ben en iyisi tekrar yükleyip Revo Uninstaller ile sileyim.

Eyvallah hocam. Yine her zamanki gibi özen ve titizlikle hazırlamışsınız

Peki Windows 10 (Microsoft Store) UWP oyunları ve uygulamaları Windows 7 de oynamak mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…