Windows 7 parolasını unutmak

• Konuyu başlatan 865916
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 1.730
Ya USB'de şarj girisi var iste anla. Ne yapmaliyim? Zaten yeni PC alacağım bunu da yukseltiriz baska odaya kurariz.
Ya yapacağın şey zor değil ki. Herhangi bir iso dosyasını mesela Windows 10 iso dosyasını telefondan USB'ye yazacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 mu kurulcak yani?
Hayır önemli olan kurulum ekranında cmd'ye erişebilmen. Yani kurulum yapmayacaksın iso dosyası sayesinde cmd'ye girip Windows 7'nin depolamasına müdahale ederek utilman.exe yada sethc.exe'i cmd.exe ile değiştireceksin bu şekilde parola girme ekranında cmd'ye erişeceksin. Yani normal Windows şifre kaldırma işlemi.

Sen iso'yu yazdırıp USB'yi tak ve çalıştığından emin ol. Sonra bana haber verirsin.

Hayır önemli olan kurulum ekranında CMD'ye erişebilmen. Yani kurulum yapmayacaksın ISO dosyası sayesinde CMD'ye girip Windows 7'nin depolamasına müdahale ederek utilman.exe ya da sethc.exe'i cmd.exe ile değiştireceksin bu şekilde parola girme ekranında CMD'ye erişeceksin. Yani normal Windows şifre kaldırma işlemi.

Sen ISO'yu yazdırıp USB'yi tak ve çalıştığından emin ol. Sonra bana haber verirsin.

Tamam simdi erisebilirsem deneyecegim sağ ol.

Videolu anlatim atar misin USB'ye attiktan sonra ne yapayim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Videolu anlatim atarmisin telefona attiktan sonra ne yapayim
Hiç deneme ihtiyacım olmadı ama şu var ama aynı program değil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buradan MBR'yi seçmeyi unutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı