Ne yaptın tam olarak? Telefondan ISO yazdırmak için OTG var mı? Şifre kırmakla uğraşma yazdırabiliyorsan Windows ISO'su yazdır sorun çözülür. Temiz kurulum için değil CMD'ye girmek için.
Evet var OTG.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptın tam olarak? Telefondan ISO yazdırmak için OTG var mı? Şifre kırmakla uğraşma yazdırabiliyorsan Windows ISO'su yazdır sorun çözülür. Temiz kurulum için değil CMD'ye girmek için.
Sanki yok demiştin bir ara. O zaman neden direkt bunun üzerine gitmedin ki?Evet var OTG.
Sanki yok demiştin bir ara. O zaman neden direkt bunun üzerine gitmedin ki?
Ya yapacağın şey zor değil ki. Herhangi bir iso dosyasını mesela Windows 10 iso dosyasını telefondan USB'ye yazacaksın.Ya USB'de şarj girisi var iste anla. Ne yapmaliyim? Zaten yeni PC alacağım bunu da yukseltiriz baska odaya kurariz.
Windows 10 mu kurulcak yani?Ya yapacağın şey zor değil ki. Herhangi bir iso dosyasını mesela Windows 10 iso dosyasını telefondan USB'ye yazacaksın.
![]()
Telefon ile Windows Kurulum USB'si Oluşturma Rehberi
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi eldewww.technopat.net
Hayır önemli olan kurulum ekranında cmd'ye erişebilmen. Yani kurulum yapmayacaksın iso dosyası sayesinde cmd'ye girip Windows 7'nin depolamasına müdahale ederek utilman.exe yada sethc.exe'i cmd.exe ile değiştireceksin bu şekilde parola girme ekranında cmd'ye erişeceksin. Yani normal Windows şifre kaldırma işlemi.Windows 10 mu kurulcak yani?
Hayır önemli olan kurulum ekranında CMD'ye erişebilmen. Yani kurulum yapmayacaksın ISO dosyası sayesinde CMD'ye girip Windows 7'nin depolamasına müdahale ederek utilman.exe ya da sethc.exe'i cmd.exe ile değiştireceksin bu şekilde parola girme ekranında CMD'ye erişeceksin. Yani normal Windows şifre kaldırma işlemi.
Sen ISO'yu yazdırıp USB'yi tak ve çalıştığından emin ol. Sonra bana haber verirsin.
Hiç deneme ihtiyacım olmadı ama şu var ama aynı program değilVideolu anlatim atarmisin telefona attiktan sonra ne yapayim
Kurlum ekranında yapamazsın ama şifre girme ekranında yaptıktan sonra direkt girersin.Peki ben CMD'yi actigimda direk net user yapsam sonra PC'yi resetlesem bilgilerim gider mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.