8 865916 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 129 8 Ocak 2025 #71 Said HtmAGl dedi: Kurlum ekranında yapamazsın ama şifre girme ekranında yaptıktan sonra direkt girersin. Genişletmek için tıkla... Kuruluma baslamayacağım değil mi? Yarin videodan baka baka yaparim sağ ol. Dostum babamin arkadasi yarin USB'ye Rufus ile program atcakmis bu sefer MBR yapsin diye soylerim. Said HtmAGl dedi: Kurlum ekranında yapamazsın ama şifre girme ekranında yaptıktan sonra direkt girersin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun babamin arkadasi sayesinde yaptim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Said HtmAGl dedi: Kurlum ekranında yapamazsın ama şifre girme ekranında yaptıktan sonra direkt girersin. Genişletmek için tıkla... Kuruluma baslamayacağım değil mi? Yarin videodan baka baka yaparim sağ ol. Dostum babamin arkadasi yarin USB'ye Rufus ile program atcakmis bu sefer MBR yapsin diye soylerim. Said HtmAGl dedi: Kurlum ekranında yapamazsın ama şifre girme ekranında yaptıktan sonra direkt girersin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun babamin arkadasi sayesinde yaptim.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 9 Ocak 2025 #72 865916 dedi: Hocam çok sağ olun babamin arkadasi sayesinde yaptim Genişletmek için tıkla... Şükür. Peki temiz kurulum mu yaptın yoksa parolayı mı kaldırdın?
865916 dedi: Hocam çok sağ olun babamin arkadasi sayesinde yaptim Genişletmek için tıkla... Şükür. Peki temiz kurulum mu yaptın yoksa parolayı mı kaldırdın?
8 865916 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 129 9 Ocak 2025 #73 Said HtmAGl dedi: Şükür. Peki temiz kurulum mu yaptın yoksa parolayı mı kaldırdın? Genişletmek için tıkla... Parolayi değistirdim change pasword ile. Çok sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Said HtmAGl dedi: Şükür. Peki temiz kurulum mu yaptın yoksa parolayı mı kaldırdın? Genişletmek için tıkla... Parolayi değistirdim change pasword ile. Çok sağ ol.