Windows 7 parolasını unutmak

• Konuyu başlatan 865916
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 1.811

865916

Picopat
Windows 7 eski bir bilgisayarım var bozulmustu, bugün bakayım dedim RAM oturmamis açıldı ama 3-4 yil once sifre koymusum, hatirlamiyorum. Baslangic onarimdan CMD'ye girmeyi denedim baska ekrana girdi. Guvenli baslattim, ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski dosyalar önemliyse Sata to USB benzeri bir aparat alıp hdd'yi normal pc'nize bağlayın. Başka yolları da var tabii ki ama bu sayede ihtiyaç olduğunda belki işe yarar. Neyse, ardından hdd'yi temizleyin, formatlayın, kurulum diski ile kurun.

Windows 7 eski bir bilgisayarım var bozulmustu, bugün bakayım dedim RAM oturmamis açıldı ama 3-4 yil once sifre koymusum, hatirlamiyorum. Baslangic onarimdan CMD'ye girmeyi denedim baska ekrana girdi. Guvenli baslattim, ne yapmaliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En temiz yol bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En temiz yol bu.

Onunla olmuyor denedim onarim ekraninda kalıyor 30 dk bekliyorum adamin dedigi şey gelmiyor.

Onunla olmuyor baska PC'm yok bir bigisayarcıya USB gotursem kurtarma sihirbazini yukler mi acaba?

Zaten PC'yi açmam lazim açarsam kurtaracağım içindeki önemli dosyalarimı.

Nasıl açarım bilgisayarciya gitmeden yolu var mı?

Harddiski takın başka harddisk olan bilgisayara alın içindeki dosyaları o şekil. Başka bilgisayarcı da çok para almaz şifre kırmak için sanmıyorum.

Onunla olmuyor denedim onarim ekraninda kalıyor 30 dk bekliyorum adamin dedigi şey gelmiyor.

Onunla olmuyor baska PC'm yok bir bigisayarcıya USB gotursem kurtarma sihirbazini yukler mi acaba?
Sizde tam olarak hangi ekran gelmiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı