Windows 7 performans artırır mı?

Konu dışı ama bende de aynı sistem var ama bende 4 GB RAM var Windows 8 kursam bilgisayar hızlanırmı acaba. Bu arada bende 120 GB SSD var.

Bu arada Windows 8.1 hafif bir işletim sistemi değil bence. O başlat tuşunun saçma sapan animasyonları falan filan. Windows 7 harici indirmeyin.
Animasyonları kapatıp openshell kurarsa hafifler bence.
Ek olarak daha hızlı hazır oluyor 10'dan.

İllaki performans artışı olacaktır bende de Celeron işlemcili bir Lenovo laptop var ve aynı şekilde HD Graphics bende 4 GB RAM bende 7 kurmuştum ama ne yazık ki sürücü sıkıntısı çektim hatta onun için bir konu açıcaktım ama sonra gine Windows 10 kurdum 7'de PC daha hızlı açılıyordu ki zaten PC'de SSD var eğer uygun sürücü varsa geçebilirsiniz performans artacaktır ancak oyun performansı için bir şey diyemiyiceğim ancak şunu unutmamak gerekirki Microsoft, 22 Ekim 2009'da yayımlanan Windows için 10 yıllık ürün desteği sağlama taahhüdünde bulunmuştu. Bu 10 yıllık süre şu anda sona ermiş durumda ve Microsoft, Windows 7 desteğini sonlandırdı yani 7'ye geçmek yerine bir SSD alabilirsiniz ve laptopunuz Windows 8.1 için yeterli performansı vereceğe benziyor şu anda 7'ye geçmenin 'bence' hiçbir anlamı yok.

Üşenenler için meali 8.1 ve 7 performansı arttırır fakat 8.1 kurman daha iyi olur çünkü 7 desteği kesildi diyor.

Lütfen paragraflayarak yazın gözüm kanadı .

Son düzenleme:
Üşenenler için meali 8.1 ve 7 performansı arttırır fakat 8.1 kurman daha iyiolur çünkü 7 desteği kesildi diyor.

Lütfen paragraflayarak yazın gözüm kanadı .
Reis ben sosyalde yeniyimde pek sosyal kurallarını falan bilmiyorum özür dilerim gözün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…