Windows 8.1 kurulduktan sonra birde optimizasyon yapsam?Ek olarak o sistemde iyi oyunlar için performans bekliyorsan alamazsın onu söyleyeyim.
Maks 3-5 FPS artar ek olarak daha hızlı açılır.
İşlemci ve HD Graphics hepten GG.
Programla falan diyorsanız sakın ama sakın.Windows 8.1 kurulduktan sonra birde optimizasyon yapsam?
Biliyorum ne kadar kötü olduğunu.Programla falan diyorsanız sakın ama sakın.
Eğer Windows grafiklerini kısmak diyorsanız 1-2 daha artar.
İşlemciniz gerçekten kötü hocam.
Animasyonları kapatıp openshell kurarsa hafifler bence.Bu arada Windows 8.1 hafif bir işletim sistemi değil bence. O başlat tuşunun saçma sapan animasyonları falan filan. Windows 7 harici indirmeyin.
Üşenenler için meali 8.1 ve 7 performansı arttırır fakat 8.1 kurman daha iyi olur çünkü 7 desteği kesildi diyor.İllaki performans artışı olacaktır bende de Celeron işlemcili bir Lenovo laptop var ve aynı şekilde HD Graphics bende 4 GB RAM bende 7 kurmuştum ama ne yazık ki sürücü sıkıntısı çektim hatta onun için bir konu açıcaktım ama sonra gine Windows 10 kurdum 7'de PC daha hızlı açılıyordu ki zaten PC'de SSD var eğer uygun sürücü varsa geçebilirsiniz performans artacaktır ancak oyun performansı için bir şey diyemiyiceğim ancak şunu unutmamak gerekirki Microsoft, 22 Ekim 2009'da yayımlanan Windows için 10 yıllık ürün desteği sağlama taahhüdünde bulunmuştu. Bu 10 yıllık süre şu anda sona ermiş durumda ve Microsoft, Windows 7 desteğini sonlandırdı yani 7'ye geçmek yerine bir SSD alabilirsiniz ve laptopunuz Windows 8.1 için yeterli performansı vereceğe benziyor şu anda 7'ye geçmenin 'bence' hiçbir anlamı yok.
Reis ben sosyalde yeniyimde pek sosyal kurallarını falan bilmiyorum özür dilerim gözün içinÜşenenler için meali 8.1 ve 7 performansı arttırır fakat 8.1 kurman daha iyiolur çünkü 7 desteği kesildi diyor.
Lütfen paragraflayarak yazın gözüm kanadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.