Windows 7 performans düşüklüğü

Y.Emre ŞENGÜL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bundan 5 yıl önce Vestel'den Bilgisayar aldım ve gayet memnundum. Taki bu zamana kadar. Aldığımda bilgisayarım 32 bit Windows 7 Starter'dı. Şimdi format attım. Windows 7 Ultimate 64 bit kasma sorununa sebebiyet veriyor. Atmadan önce az sıklıkla kasıyordu. Şimdi ise saniye başı kasıyor. Ayrıca kasada yanan yeşil ile turuncu ışık var turuncu ışık bir anda kapanıyor ve PC kendini resetliyor. Oyunlarda veya normalde takılırken siyah ekran geliyor ve sinyal yok hatası alıyorum. Ayrıca kardeşim ekran kartının RAM'lerden aldığını söylüyor, doğru mudur?

Kasma sebebini ve çözümünü öğrenmek istiyorum.

Ekran kartı: Intel R G41 Express Chipset
RAM: 1 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle forum kurallarını oku bence büyük font ile yazı yazılmaz bilginize.
Bir kere ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz gerekmekte. Windows Uptade ile gelmiş sürücüler sorun oluyor.

Size tavsiyem bırakın Windows 7'yi bir kenara gelin Windows 8.1 kullanın sorunlarınıza kökten çözüm bulun.

Ekran kartı surücüsünü Windows Update ile güncellemem mümkün mü? Hangi sorunun çözümü bu ekran kartı güncellemesi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows Uptade yüklediğin zaman sorun zaten. Tavsiyem size ne sürücü kurulumu yapın nede başka birşey.Bilgisayarınıza Windows 8.1 kurun. Aşağıda kılavuz videolar mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle forum kurallarını oku bence büyük font ile yazı yazılmaz bilginize.
Bir kere ekran kartı sürücüsünü güncellemeniz gerekmekte. Windows Uptade ile gelmiş sürücüler sorun oluyor.

Size tavsiyem bırakın Windows 7'yi bir kenara gelin Windows 8.1 kullanın sorunlarınıza kökten çözüm bulun.
Yalnız, adamın ekran kartı yokki. Onboard kullanıyor. Tabiki de kasacak. İlk önce bir ekran kartı alın. :D

Bir kere ekran kartı sürücüsü Windows Update ile yüklenmiş siyah ekran ve oyunlarda kasma sorunu bu.Keza Onboard olduğu için her oyunuda oynamaz.Ama oyun haricinde kasıyor ise Windows'tada sorun vardır.

Sürücü nasıl yüklenecek ?

Anakartın üreticisinin web sitesinden.Anakartın marka ve modelini paylaşır iseniz Windows 7 64 Bit için sürücülerin indirme linklerini bulmanızda yardımcı olabilirim.

Tavsiyem madem yeni Windows kurulumu yaptınız. Kaybedeceğiniz pek fazla birşey yok Windows 8 geçiş yapın.Stabil olarak oyun haricinde (ekran kartınızın izin verdiği oyunları oynarsınız) bilgisayarınızı kullanın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı