Windows 7 performanslı sürüm önerisi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
RAM
samsung 4 gb ram 1200 ghz
SSD veya HDD modeli
hdd 5400rpm
Ekran kartı
Nvidia geforce 610m
Anakart
Lenovo mobil anakart
İşlemci
intel pentium B960 2.20ghz
Selam. Windows 7 kurdum ve güzel ama hata veriyor .net frework vb. olmadığı için performans pek alamadım. Ve uygulamarımı kuramadım.
Bu sisteme hangi Windows 7 sürümü kurayim.
Intel Pentium B960, 4 GB RAM, HDD 5400RPM.
Ben bu sistemle ilgili Windows için bir sürü konu açtım. İşe yaradı ama sonrasında performans çok düşüyor yavaşlıyor sistem bu laptop Windows 7 le geldi. O yüzden 7 istiyorum. Lütfen 10'a geç 8.1 r geç demeyin. 7 olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Windows 7 kurdum ve güzel ama hata veriyor .net frework vb. olmadığı için performans pek alamadım. Ve uygulamarımı kuramadım.
Bu sisteme hangi Windows 7 sürümü kurayim.
Intel Pentium B960, 4 GB RAM, HDD 5400RPM.
Ben bu sistemle ilgili Windows için bir sürü konu açtım. İşe yaradı ama sonrasında performans çok düşüyor yavaşlıyor sistem bu laptop Windows 7 le geldi. O yüzden 7 istiyorum. Lütfen 10'a geç 8.1 r geç demeyin. 7 olacak.
Hocam gerek yok sürüm değiştirmenize net framework 4.8/4.9 kurarsanız 4.5 içinde geliyor.

Hocam laptop size Windows 7 ile geldi ise sizin onda takılı kalacağınızı göstermez ki.
Gidip Windows 8.1 NTLite sürümünü kurun forumda konusu var alın hatta

Ama illaki Windows 7 diyorsanız sürüm değiştirmenize gerek yok.
Buradan ihtiyacınıza göre olanları indirebilirsiniz.

Hocam gerek yok sürüm değiştirmenize .NET Framework 4.8/4.9 kurarsanız 4.5 içinde geliyor.

Yaptım merak etmeyin. Home Basic kurdum. 2 gün önce ama ev kullanıcısı için değil. Ondan konuyu açtım Home pre kursam nasıl?

1650787356229.png

Hocam laptop size Windows 7 ile geldi ise sizin onda takılı kalacağınızı göstermez ki.
Gidip Windows 8.1 NTLite sürümünü kurun forumda konusu var alın hatta

Ama illaki Windows 7 diyorsanız sürüm değiştirmenize gerek yok.
Buradan ihtiyacınıza göre olanları indirebilirsiniz.

Ahh hocam ah 2 yıldır büyük ihtimal 70 kere Windows değiştirdim bu sürüm dağil içinde. Ama en performnaslı galiba 7 olduğunu gördüm. O yüzden 8.1 kursam kurarım. Hatta 7'ye geçmeden önce yani 2 gğn önce 8.1 deydim. İyi güzel ama uygulama yükledikçe yavaşlıyor kasıyor. Ve zaman geçtikçe performansı düşüyor test ettim. Bü yüzden.
5400 RPM'le Windows 10'dan hiç bahsetmeyim bence.
Cevap?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı