Windows 7 Professional SP1 X64 ISO dosyası

Merhaba sizinle görüşebilir miyim önemli bir durum var da siz anlıyorsunuz bu işlerden.

Sizinle özel görüşebilir miyim?

Öncelikle selamlar. Technopat Sosyal'de özel mesaj sistemi üyelere kapalıdır ve özel iletişim adresi paylaşmak da kurallara aykırıdır. Eğer teknik bir sorununuz varsa ve konu açtıysanız beni konunuza etiketleyebilirsiniz. Açmadıysanız da açıp beni etiketleyebilirsiniz. İyi günler dilerim. :)

Linkler bozulmuş var mı güncel link?

Öncelikle selamlar. Technopat Sosyal'de özel mesaj sistemi üyelere kapalıdır ve özel iletişim adresi paylaşmak da kurallara aykırıdır. Eğer teknik bir sorununuz varsa ve konu açtıysanız beni konunuza etiketleyebilirsiniz. Açmadıysanız da açıp beni etiketleyebilirsiniz. İyi günler dilerim. :)

Güncel link var mı? Konunun başındaki linkten indiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkler bozulmuş var mı güncel link?

Güncel link var mı? Konunun başındaki linkten indiremiyorum.

Oturum açık değilse oturum açıp öyle indirmeyi deneyin. Linkleri kontrol ettim ve sorun görünmemekte.

Sistem özellikler: Cihaz adı desktop-JM50G18
İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz 2.20 GHz.
Takılı RAM 2,00 GB (kullanılabilir: 1,87 GB)
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Kalem ve dokunma bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok.
Aptal gibi Windows 10 yükledim, sizin verdiğiniz linkten illada Rufus'la flasha yazdırmak zorunda mıyız yoksa direkt açıp kurabiliyor muyuz? @Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
sistem özellikler:Cihaz adı DESKTOP-JM50G18
İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz 2.20 GHz
Takılı RAM 2,00 GB (kullanılabilir: 1,87 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Aptal gibi win 10 yükledim,sizin verdiğiniz linkten illada rufusla flasha yazdırmak zorundamıyız yoksa direkt açıp kurabiliyor muyuz ? #Enes3078
Yazdırmak zorundasınız. Yüksek sürümden düşük sürüme yükseltme olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı