Windows 7 Professional SP1 X64 ISO dosyası

ISO dosyasını indirdikten sonra paylaştığım rehbere göre SHA değerlerini karşılaştırırsınız ve değerler tutarsa sorun yok demektir. Değerler tutmazsa yeniden indirmelisiniz anlamına gelir.

Sistemde hata olunca zaten konu açarsınız. :)
Hocam yanlış anlamazsanız, SHA değerlerini yanlış yazmak vb. sıkıntı oluşturur mu? Biliyorum bu çok saçma bir soru fakat hayatımda ilk defa Windows kurulumu yapacağım ve ilk ve tek bilgisayarımdayım.

ISO dosyasını indirdikten sonra paylaştığım rehbere göre SHA değerlerini karşılaştırırsınız ve değerler tutarsa sorun yok demektir. Değerler tutmazsa yeniden indirmelisiniz anlamına gelir.

Hocam yanlış anlamazsanız, SHA değerlerini yanlış yazmak vb. sıkıntı oluşturur mu? Biliyorum bu çok saçma bir soru fakat hayatımda ilk defa Windows kurulumu yapacağım ve ilk ve tek bilgisayarımdayım.

Hocam size bir soru soracağım. Hayatımda ilk defa Windows kurulumu yapacağım ve bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim. Bana ne önerebilirsiniz? Yani pek bir hata yapıp bilgisayarımı kötü bir duruma sokmak istemiyorum.

SHA benim verdiğimden farklı ise yeniden indirin.

Lisanslamayı nasıl yapacağız hocam? Bu konu ilk paylaşıldığında başka bir bilgisayar için KMSpico ile denemiştim olmamıştı. DVD'ye yazdırıp eski bilgisayarlar için kullanacağım. Etrafımdakiler bu tür işler için beni çağırıyor. Tam işin ortasında bomboş kalmayım.

merhaba win 7 professıonal indirdim rufus ile usb hazırladım ama klavye mouse calısmıyor amd driver usb dırever kurmam gerekiyor galiba bana yardım edene steam cuzdan kodu vericem

Merhaba Windows 7 Professional indirdim Rufus ile USB hazırladım ama klavye mouse calısmıyor AMD driver USB dırever kurmam gerekiyor galiba bana yardım edene Steam cuzdan kodu vereceğim

Kanki ekran klavyesi ile internetten AMD Drive USB falan her neyse kurbilirsin ama mouse ve klavye sürücüleri otomatik yüklenir farenin içindeki bir sistem sayesinde

Hocam simdi ben kendi Windows 7mi silip buradan Windows 7 64 Bit yuklemek istiyorum bu yuzden sadece bu Windows 7 Professional 64 Bit dosyasını harddiskime direkt olarak atsam kurulum yapabilir miyim?

Hocam simdi ben kendi Windows 7mi silip buradan Windows 7 64 Bit yuklemek istiyorum bu yuzden sadece bu Windows 7 Professional 64 Bit dosyasını harddiskime direkt olarak atsam kurulum yapabilir miyim?

Hocam ISO dosyasını indirin flash ınız var ise Rufus gibi bir program ile flash a yazdırın eğer ki flash ınız yok ise ISO'ya çift tıklayın açılan yerden setup.exe dosyasını çalıştırın ve kurulumunuzu yapın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı