Merhaba. Ben pcye format atmayı düşünüyorum. Ama hangisini kurayım diye aklımda şüphe kaldı. Wındows7 professional mi? Yoksa Ultimate mi? Ultimateyi kulllandım. Proyu kullanmak istiyorum performansa ta bir değişiklik olur mu?
Performansta bir değişiklik olmaz. Ultimate en özellikli sürümdür. Elinizde orjinal anahtar varsa o anahtarın sürümünü kurmalısınız. Orjinal yok da etkinleştirecekseniz ultimate kurun. İkisi arasında sanırım sadece çoklu dil desteği farkı var.
Fikrin için teşekkür ederim. Cevapladığın içinde tabiki. Ama bazı araştırmalar da yaptım. Ultimate gereksiz yere çok prgram çalıstırmakla birlikte Ram de çok yiyormuş. Bunu ele alarak yaptım Proyu kurdum bakalım ne olacak ben zaten genelde oyun için kullanmayı düşünüyorum. Pc özelliklerim imzamda yazıyor.
Desene yine bir format Cd si alınacak. Lanet olsun peki wındows 8.1 de oyun destekliyor mu? Sıkıntılar vardı wındows 8 de şuan güncelleştirme yapıyor. ve pcını açılmasını bekliyorum çok sıkıcı bir işlem ama mecbur bekleyeceksin.
Desene Yine bi formet Cd si alıncak Lanet olsun pki wındows 8.1 de oyun destekliormu sıkıntılar vardı wındows 8 de suan günceleştirme yapıor ve pcını acılmasını beklıom çok sıkıcı bi işlem ama mecbur beklıceksın
Windows 8.1 de herhangi bir sorun yok.
Bende kullanıyorum oyunlarda herhangi bir sıkıntı olmuyor.
8.1 sürücülerini kendisi yüklüyor. Sürücü yüklemeyip pc yavaş. açılmıyor. kapanmıyor gibi söylemler ortadan kalkıyor.
256 mb ram bulunduran okulun pcsine 8.1 kurdum sorun yok sıkıntı olmayacaktır.
Albaywolf da belirtmiş. Onun söylediği gibi bakkallara para verme
Kolay gelsin. (yazına dikkat etmelisin ceza alabilirsin)