Windows 7 sanal makineye kurulmuştur!

Windows 7 ilk defa bilgisayarla oynuyordum yaşım 6 7 ilk oyunum GTA San Andreas amcam hep yarış arabası hilesi yazardı çok iyi günlerdi arada bir işletim sistemimi Windows 7 yapar içindeki müzikleri dinlerim

Windows 7 ilk defa bilgisayarla oynuyordum yaşım 6 7 ilk oyunum GTA San Andreas amcam hep yarış arabası hilesi yazardı çok iyi günlerdi arada bir işletim sistemimi Windows 7 yapar içindeki müzikleri dinlerim

Bende şu an otomatik yüklü olan 3 tane müziği dinliyorum harikalar.

Hocam sanırım resimler ve videolarda olması lazım sahilde koşan atlar onlarda muhteşemdi.

Doğru müzikler klasörü içerisinde ''Örnek müzikler'' kısmında mevcut.

@Lusyz Hocam Edge'yi nasıl içine atacağım flash bellek taktığım zaman Windows 7'de görünür mü?

Son düzenleme:
Doğru müzikler klasörü içerisinde "örnek müzikler" kısmında mevcut.

@Lusyz hocam Edge'yi nasıl içine atacağım flash bellek taktığım zaman Windows 7'de görünür mü?

Sanal makineyi bilmiyorum kendi bilgisayarınıza yükleyip CTRL+C yapıp sanal makineye CTRL+v yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum yani.

Windows 7 hala iyi zaten 8.1 tercih edilebilir ama programlar desteklese Windows 7 de kalırdım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…