Lusyz
Kilopat
Windows 7 ilk defa bilgisayarla oynuyordum yaşım 6 7 ilk oyunum GTA San Andreas amcam hep yarış arabası hilesi yazardı çok iyi günlerdi arada bir işletim sistemimi Windows 7 yapar içindeki müzikleri dinlerim 
Windows 7 ilk defa bilgisayarla oynuyordum yaşım 6 7 ilk oyunum GTA San Andreas amcam hep yarış arabası hilesi yazardı çok iyi günlerdi arada bir işletim sistemimi Windows 7 yapar içindeki müzikleri dinlerim![]()
Bende şu an otomatik yüklü olan 3 tane müziği dinliyorum harikalar.
Hocam sanırım resimler ve videolarda olması lazım sahilde koşan atlar onlarda muhteşemdi.
Doğru müzikler klasörü içerisinde "örnek müzikler" kısmında mevcut.
@Lusyz hocam Edge'yi nasıl içine atacağım flash bellek taktığım zaman Windows 7'de görünür mü?
Sanal makineyi bilmiyorum kendi bilgisayarınıza yükleyip CTRL+C yapıp sanal makineye CTRL+v yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum yani.
Dosya üstünde mi yapacağım?
Evet hocam.
Choreme'yi yükledim boş verin. Benim gözümden halen Windows 7 kullanılabilir. Zaten Windows 10'un desteği kesilene kadar PC sistemi alamazsam destek kesilince Windows 7 kuracağım. Windows 10'dan farkı kalmamış oluyor o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.