XAKAVIR Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 194 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #1 Windows 10'dan Windows 7'ye formatlı olarak geçtiğim eski bilgisayarımda ağa bağlanamadım. İnternetim kablosuz. İnternette gördüğüm her şeyi denedim fakat beceremedim. Yardımcı olur musunuz?
Windows 10'dan Windows 7'ye formatlı olarak geçtiğim eski bilgisayarımda ağa bağlanamadım. İnternetim kablosuz. İnternette gördüğüm her şeyi denedim fakat beceremedim. Yardımcı olur musunuz?
2 214777 Kilopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 10 16 Kasım 2021 #2 Sürücüler yüklü değil sanırım. Artı 0 Eksi
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #3 Ağ bağdaşdırıcılarına gelip resim atar mısınız? Diğer aygıtlara girip ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın. Artı 0 Eksi
Ağ bağdaşdırıcılarına gelip resim atar mısınız? Diğer aygıtlara girip ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın.
A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #4 Wi-Fi sürücünüzü yüklemeniz gerekiyor donanım kimliğinden indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #5 Aydınlık dedi: Wi-Fi sürücünüzü yüklemeniz gerekiyor donanım kimliğinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden indirmek gerek, firması önemli. Artı 0 Eksi
Aydınlık dedi: Wi-Fi sürücünüzü yüklemeniz gerekiyor donanım kimliğinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden indirmek gerek, firması önemli.
A Aydınlık Zeptopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 liveforspeed dedi: Güvenilir yerden indirmek gerek, firması önemli. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
KS KS XAKAVIR Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 194 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #7 Arrandale0 dedi: Ağ bağdaşdırıcılarına gelip resim atar mısınız? Diğer aygıtlara girip ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın. Genişletmek için tıkla... Bluetooth falan yazıyor orada Aydınlık dedi: Wi-Fi sürücünüzü yüklemeniz gerekiyor donanım kimliğinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirmek içinde internet lazım nasıl yapacağımı bilmyorum Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Ağ bağdaşdırıcılarına gelip resim atar mısınız? Diğer aygıtlara girip ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın. Genişletmek için tıkla... Bluetooth falan yazıyor orada Aydınlık dedi: Wi-Fi sürücünüzü yüklemeniz gerekiyor donanım kimliğinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirmek içinde internet lazım nasıl yapacağımı bilmyorum
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #8 XAKAVIR dedi: Bluetooth falan yazıyor orada. İndirmek içinde internet lazım nasıl yapacağımı bilmyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon veya USB bellek ile atarsınız. Ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın ki ona göre sürücü atacağım. Artı 0 Eksi
XAKAVIR dedi: Bluetooth falan yazıyor orada. İndirmek içinde internet lazım nasıl yapacağımı bilmyorum. Genişletmek için tıkla... Telefon veya USB bellek ile atarsınız. Ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın ki ona göre sürücü atacağım.
KS KS XAKAVIR Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 194 Çözümler 2 16 Kasım 2021 #9 Arrandale0 dedi: Telefon veya USB bellek ile atarsınız. Ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın ki ona göre sürücü atacağım. Genişletmek için tıkla... Sürücü indirmeyi biliyorum. İnternet bulsam yapacağım Arrandale0 dedi: USB bellek ile atarsınız. Genişletmek için tıkla... USB bellek ile nasıl oluyor? Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Telefon veya USB bellek ile atarsınız. Ağ denetleyicisinin donanım kimliğini atın ki ona göre sürücü atacağım. Genişletmek için tıkla... Sürücü indirmeyi biliyorum. İnternet bulsam yapacağım Arrandale0 dedi: USB bellek ile atarsınız. Genişletmek için tıkla... USB bellek ile nasıl oluyor?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #10 XAKAVIR dedi: Sürücü indirmeyi biliyorum. İnternet bulsam yapacağım. USB bellek ile nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Telefondan bilgisayara internet vererek ya da "flash bellek" ile. Artı 0 Eksi
XAKAVIR dedi: Sürücü indirmeyi biliyorum. İnternet bulsam yapacağım. USB bellek ile nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Telefondan bilgisayara internet vererek ya da "flash bellek" ile.