- Makaleler
- 3
Crack hallederiz ne ya? Git OEM key falan al 40-50 TL'ye, Technopat kalanında sıfırdan W10 kurulum videoları var onları izle, daha da yardımım bu kadar.
key olmadan yada crackle windows 10 olmaz mı ?Windows 7 kısmının yan tarafındaki bölmedeki yerde olur ürün anahtarı. Sorunun cevabı olarak maalesef kullanamazsın.
key olmadan yada crackle windows 10 olmaz mı ?
Maalesef olmaz.key olmadan yada crackle windows 10 olmaz mı ?
Key olmadan kurulum yapılabiliyor. Daha sonra etkinleştir seçeneği ile kullanımını yapabiliyorsun.Maalesef olmaz.
Korsan ürün kullanımına destek verilmiyor forum içerisinde. Uygun fiyata key temin edebilirsin. Yaklaşık 4 yıldır 25 TL'ye aldığım Key kullanıyorum.key olmadan yada crackle windows 10 olmaz mı ?
Format kısmında değil ama arkadaşımız yükseltme yapmak istiyor.Key olmadan kurulum yapılabiliyor. Daha sonra etkinleştir seçeneği ile kullanımını yapabiliyorsun.
Pek emin olmamakla beraber disk yönetiminden olması lazım. İnternetten disk yönetimi şeklinde aratırsan bir şeyler bulabilme olasılığın var.sorun sistem kendine 100 mb ayırmmış fakat win 10 için 400 mb gerekli diye duydum 100 mb siteme ayrılan belleği nasıl arttırabilir
Format için Win 10 USB hazırlayıp rahatlıkla diskleri biçimlendirebilir ve alanları ayarlayabilirsin ancak format dışında bunu hiç yapmadım. Bilen varsa yazacaktır muhtemelen ancak sanmıyorum.sorun sistem kendine 100 mb ayırmmış fakat win 10 için 400 mb gerekli diye duydum 100 mb siteme ayrılan belleği nasıl arttırabilirim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.