Windows 7 Sony Notebook Kitlenme Problemi

Oktay Aydın

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
46
Herkese merhaba. Daha önce hiç bir problem olmayan Sony Vaio marka laptopta bir haftadır bir sorun ile karşılaşıyorum. Çok sık olmuyor fakat günde bir kere veya iki kere notebook ağır bir işlem olmadığı halde sadece facebooktayken bile kitleniyor. Güç düğmesinden kapatıp açmadıkçada hiç bir şekilde tepki vermiyor. Yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum ama tam olarak hatanın ne olduğu hakkında emin olamıyorum. Sizce hatanın ne olduğunu nasıl saptayabilirim ?
 
544091_408238569306505_176851351_n.jpg

Ekran görüntüsü bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün deneyeceğim. Bundan sonra da Windows 8.1 kullanmayı düşünüyordum zaten. Takılı kaldık windows 7 de.

- - - Güncellendi - - -

Win 8.1 kurdum bilgisayara. Hdd yi başka bir laptopa aktardım. Ve sanırım hdd de ciddi bir sorun var garip garip sesler çıkartıyor huzurum kaçtı. Sanırım hdd almak zorunda kalacağım.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı