Videoyu izledim bana saçma ve lüzumsuz geldi. Windows XP seviyorsan Windows 7'ye Windows XP teması kur

2022 yılında Windows XP modu kullanabiliyor muyuz? Bende ona göre yapacağım eski dizüstü cihazıma.
Evet kullanabilirsiniz.

Videoyu izledim bana saçma ve lüzumsuz geldi. Windows XP seviyorsan Windows 7'ye Windows XP teması kur
Hayır aslında mantıklı bazı programlar eskiden Windows 7 ile uyumlu çalışmıyor açılmıyordu ama Xp mode ile kullanabiliyorduk.

Hayır aslında mantıklı bazı programlar eskiden Windows 7 ile uyumlu çalışmıyor açılmıyordu ama Xp mode ile kullanabiliyorduk.

Son düzenleme:
@Murat Can Şimşek selam dostum.
Windows 7 Ultimate x64 kurmayı düşünüyorum.
Güncellemeleri nasıl kurmalıyım?
Sorunsuz bir şekilde güncelleme kurmak istiyorum.
Yardım ederseniz çok sevinirim.

@Murat Can Şimşek selam dostum.
Windows 7 Ultimate x64 kurmayı düşünüyorum.
Güncellemeleri nasıl kurmalıyım?
Sorunsuz bir şekilde güncelleme kurmak istiyorum.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Temiz bir windows 7 ultimate 64 iso dosyası bulduysan kurulumu tamamla, internet bağlantısı yok iken bu paketi kur (ben windows 7 home premium x64 için kurmuştum ama sorun olacağını pek sanmıyorum), daha sonra yedeklemiş olduğun internet ve ekran kartı driverlerini kurduktan sonra otomatik güncellemeleri tamamen kapat, kaliteli bir anti virüs yükle, gerisi sana kalmış.

Konu güncel tereddüt eden arkadaşlar varsa bu yorumum da onlar için gelsin, biraz sonra bi sisteme format atıp bunu kurucam, üstüne de offline netframework 4.8 kurup yedeklenmiş driverlar ile beraber kurulum yapacağım, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba Murat Abi. Windows 7'yi 2021'de sıkıntısız kullanma rehberinden geliyorum. Takıldığım bir yer var, sana danışmak istiyorum. Senin ekran görüntünde bize gösterdiğin KB ile başlayan güncellemeleri yapıyordum. Ama 2999226 numaralı güncellemede kafam karıştı. Bu güncellemeyi yapmalı mıyım? Burada Vista yazıyor, emin olamadım.

Son düzenleme:

Hocam 8 ay önce Windows 7 Ultimate kullanıyordum ama bence Windows 7 yerine 8.1 kullanın hem daha az alan kaplıyor hem de hala destekleniyor ve daha hızlı ama Windows 7 desteklense bende bırakmazdım.

hocam 8.1 in setupunu paylaşabilir misin

hocam 8.1 in setupunu paylaşabilir misin
Setup derken ne demek istediğinizi anlamadım İSO'yu istiyorsanız buyrun:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…