Windows 7 SP1 Nereden Yüklenir?

Hocam 64bit bilgisayara tabiki 64bit işletim sistemi yükleyeceksiniz. DVD'yi geçin artık orijinal siteden Windows ISO dosyasını istediğiniz şekilde indirip Windows 10 kurabilirsiniz...
USB 3.0 özelliğine sahip bir flash belleğe yazdırıp formatı atın.

Hocam elinizde zaten kutulu sürüm mevcut. O Windows 7 DVD'si hem 32 bit hem 64 bit şeklinde bir lisansa sahiptir. Sıkıntısız şekilde kurabilirsiniz. Windows 10 64 bit sürümünü...
Hem 64 bit varken neden 32 bit kullanıyorsunuz ki? Siz en kısa zamanda Windows 64 bit temiz kurulum yapın.

İlk Windows 10 sürümü DVD'ye boyut olarak yazılabiliyordu. Güncellemelerden sonra ne oldu bilmiyorum tam olarak. DVD ile hiç uğraşmadığım için. Deneyebilirsiniz olursa işleme devam edersiniz olmazsa bir DVD zararınız olur. Size kalmış birşey. Ama tavsiyem 8 GB USB 3.0 flash belleğe yazdırırsanız daha iyi olur. Daha hızlı ve rahat olur sizin için. Ayrıca USB'ye yazdırdıktan sonra o şekilde kalsın lazım olduğunda kullanırsınız.
Bu arada bilgisayardaki ram 4 GB üzeri ise kesinlikle 64 bit sürümünü kurun. Aksi takdirde 32 bit sürümünü kurarsanız sistem üzerindeki ram boyutu kaç GB olursa olsun 3 GB olarak kullanabilirsiniz. Bu da alacağınız verimden düşüşlere sebep olur.
Yani 32 bit işletim sistemi 4 GB üstü ram desteklemez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı