Windows 7 SP4 nedir?

Ben güvenlik açısından içerisinde ön yüklü program gelen imajları tavsiye etmiyorum. Kendi hazırlamadığım, orijinal Microsoft olmayan her imaj benim için risk unsurudur.
bu isoyu başka bir forum sitesinden buldum. yapan kişi güvenilir duruyordu. Ama dediğin gibi bende emin değilim riskli olabilir. Ama eğer niyeti kötü olsaydı sistemden Microsoft Defender'I tamamiyle silmezmiydi? Veya çoktan bütün bilgilerimin çalınması gerkmezmiydi? Bunu birkaç gündür kullanıyorumda. Yapan kişi kendi ellerimyle yaptığını, bazı sistem programlarını NTLite ile kaldırdığını, eksta modlar koyduğunu söylüyordu.

Tercih sizin. Ben yorumumu yaptım. :)
ama dediğim gibi güvenilir duruyordu. Ayrıca şimdi yorumunuzu dikkate alarak VirusTotalde isoyu tarattım. Microsoft defender dahil güvenilir sonuç çıkardı. Eğer bir sorun çıkartırsa Wİndows 10 veya 11'e geçerim. Özlem gidermek için 7 kurdum. Cihazım destkeliyor. 11'i

yorumunuz ve uyarınız için teşekkür ederim

Ama dediğim gibi güvenilir duruyordu. Ayrıca şimdi yorumunuzu dikkate alarak VirusTotal'de ISO'yu tarattım. Microsoft Defender dahil güvenilir sonuç çıkardı. Eğer bir sorun çıkartırsa Windows 10 veya 11'e geçerim. Özlem gidermek için 7 kurdum. Cihazım destkeliyor. 11'i

Yorumunuz ve uyarınız için teşekkür ederim

11 destekleyen hiçbir cihaz 7 de sağlıklı çalışmayacaktır hocam. Zaten yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamayabilirsiniz destek kalktığından dolayı.

11 destekleyen hiçbir cihaz 7 de sağlıklı çalışmayacaktır hocam. Zaten yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamayabilirsiniz destek kalktığından dolayı.
Evet. Zaten en kısa sürede güncelleyeceğim geri. Sadece özlem gidermek için w7 geçtim. haklısınız birçok şeyi yapamıyoruz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı