Windows 7 Starter Açılış Ekranında Kalıyor

H3rmit

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2013
Mesajlar
8
Bilgisayar‘a format attım ama 500gb hdd‘nin 240 küsürlüsünü görüyordu. Sonra tekrar onu düzeltmeye çalıştım format cdsi ile tamamladıktan sonra restart attı ama ilk açılışta kalıyor ilerlemiyor. Benim pc açılırken anakartın markasını gösteren bi resim var ilk başta daha orda kalıyor ilerlese format cdsi ile düzelteceğim ama biosa bile giremiyorum. Sorun muhtemelen hdd‘de lütfen yardım edin. Her yolu denedim.
 
Masaüstü pc nvidia geforce 9500 gt ekran kartı , Intel core 2 duo E8300 2.83 işlemci 4gb ram sorun format attıktan sonra pc nin restart attıktan sonra oldu ilk başta anakart modelini gösteriyor öyle kalıyor ilerleme yok. Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı çözemedim zaten ilk format attığımda pc sorunsuz bir şekilde açıldı ama 500gb hddnin 240ını görünce tekrar format atıp ayarlamaya çalışınca oldu. Sorun hdd‘de ama düzeltemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı