- Makaleler
- 2
O da aklımda ama bir arkadaşım Windows 7 Starter'dan daha fazlasını kurma deyince biraz şüphe ettim.Home Basic geç bence.
O da aklımda ama bir arkadaşım Windows 7 Starter'dan daha fazlasını kurma deyince biraz şüphe ettim.Home Basic geç bence.
Windows 8.1 Embedded Industry Pro kurmanızı öneririm hocam, Windows 7 artık tarihi eser ve Windows 8.1'e göre daha az stabil. RAM ve SSD yükseltmesi yaparsanız Windows 10'u da bir deneyebilirsiniz. En olmadı Linux.
Home Basic olabilir ama tavsiyem SSD'ye geçip Windows 10 kurmanız olacaktır.
CPU'nuz eski duruyor.
Evet ya Win 10 zorlama olur, Home Basic iyi olur hem zaten 8.1'in de tarayıcı desteği 2023'te kesiliyor, Win 7'nin de.3GB RAM'la Windows 10 kullanılmaz SSD olsa bile en az 4 rahat kullanım için 8 lazım.
Hocam Zorin OS biraz yüksek sistem isteyen bir işletim sistemi. Eski Bilgisayarlar İçin En Hafif 15 Linux DağıtımıHocam Linux tarafında Zorin OS Lite x64 denemiştim yükleme yerindeki dönen yuvarlakta 30 dakika boyunca kaldığı için kurulamadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.