Windows 7 starter mı Home Basic mi?

sahinemirhan080

Picopat
Katılım
23 Ağustos 2020
Mesajlar
202
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar merhaba. Şu konuda kararsız kaldım. Windows 7 Home Basic mi starter mı? Sizce hangisini kurmalıyım?
2 GB RAM
Atom N455.
256MB ekran kartı.
Hangi Windows 7 sürümü kullanmalıyım diye konu açmıştım Ultimate Home Premium kullanmayacağım çünkü işlemci %100'dü hep.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Starter , home basic vs farketmez hocam , gördüğüm kadarıyla yorumunda cpu%100 sorununa değinmişsin , formattan sonra çalıştır<services.msc<hizmetler açılınca da windows update ve windows defender i kapatırsan cpu sorunu ortadan kalkacaktır . sağlıcakla.
 
Starter daha hafif ama Home Basic de Starter'dan sonraki en hafif W7. Arada aşırı etkileyecek bir fark yaratır mı, düşündürücü. Bu arada Starter'da arka plan değiştirme bazı özellikler mevcut değil, bilginize.
 
Starter, Home Basic vs fark etmez hocam, gördüğüm kadarıyla yorumunda cpu%100 sorununa değinmişsin, formattan sonra çalıştır<services.msc<hizmetler açılınca da Windows Update ve Windows Defender'i kapatırsan CPU sorunu ortadan kalkacaktır. Sağlıcakla.

O CPU sorunu svchost yapıyor. Görev yöneticisinden sonlandırıyorum düzeliyor :D ama tema klasik oluyor.
 
Svchost'u sonlandırmanız kalıcı çözüm üretmez. Svchost diye bahsettiğiniz dosya Ağ bağlantıları, Güncellemeler, driver servisleri, donanımlar, ve görüntü bağdaştırıcılarını da yönetiyor tema da bu yüzden klasik oluyor, bahsettiğim servisleri düzeltirseniz kalıcı çözüm üretirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı