Windows 7 sürdürme yükleyicisi hatası

Mrccn

Centipat
Merhaba arkadaşlar, dün akşam bilgisayarı (masaüstü) uykuya sokmuştum daha sonra uykuda kalmasın diye açıp kapattım hemen.
Bu sabah bilgisayarı açtığımda Windows sürdürme yükleyicisi hatası ile karşılaştım.
Klavye çalışmıyor ama elektrik geliyor.
BIOS'a giremiyorum, normalde bilgisayarı ilk açtığın zaman sistem bilgileri yer alan bir ekran gelir ama o bende gelmiyor.
Ne yaparsam olmuyor, yardım edebilecek var mı? Teşekkürler şimdiden.

Gün Windows 8.1 yükleme vakti gibi gözüküyor hem sürücü desteği hem bilgisayarı performanslı kullanmanız açısından öneririm. Edit: En son bir arkadaşımın bilgisayarında Windows 7 klavye görmüyor sorunu ile karşılaşmıştım sürücü hatası veriyordu ondan geçirdim.

Gün Windows 8.1 yükleme vakti gibi gözüküyor hem sürücü desteği hem bilgisayarı performanslı kullanmanız açısından öneririm. Edit: En son bir arkadaşımın bilgisayarında Windows 7 klavye görmüyor sorunu ile karşılaşmıştım sürücü hatası veriyordu ondan geçirdim.
Daha önceden geçmiştim fakat format atıldığı için tekrardan win 7 ye geçirmişlerdi.
Ama şuan DVD çalışmıyor kasada.

Gün Windows 8.1 yükleme vakti gibi gozüküyor. Hem sürücü desteği hem bilgisayarı performanslı kullanmanız açısından öneririm.
Edit: En son bir arkadaşımın bilgisyarında da Windows 7 klavye görmüyör sorunu ile karşılaşmıştım. Sürücü hatası veriyordu ondan geçirdim.
Adam çözüm istemiş sen Windows 8.1 kur demişsin. Onu sormamış ki.

Bende diyorum ki genel olarak eski sistem/yeni sistem fark etmeksizin Windows 7'nin destegi kesildiginden ötürü sürücü yüklemeleri olsun tanıması olsun sıkıntı yapıyor ondan dolayı söyledim.
O konuda haklısınız ama konuyla alakası olmadığı için öyle dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı