Windows 7 sürekli başlangıç onarmaya atıyor

messi1222

Femtopat
Daha fazla  
Windows 7 açtığımda Windows dosyaları yüklüyor diyor. Sürekli başlangıç onarmaya atıyor ve başarısız oluyor. Daha sonra yeniden açıyorum Windows normal olarak başlat seçeneğine basıyorum. Yine başlangıç onarmaya atıyor. Sonra F8 basınca güvenli mod vs. seçeneklerden birisine basıyorum. Yine direkt Windows dosyaları yüklüyor diyor ve başlangıç onarma çıkıyor ve tabii ki başarısız sonuç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 açtığımda Windows dosyaları yüklüyor diyor. Sürekli başlangıç onarmaya atıyor ve başarısız oluyor. Daha sonra yeniden açıyorum Windows normal olarak başlat seçeneğine basıyorum. Yine başlangıç onarmaya atıyor. Sonra F8 basınca güvenli mod vs. seçeneklerden birisine basıyorum. Yine direkt Windows dosyaları yüklüyor diyor ve başlangıç onarma çıkıyor ve tabii ki başarısız sonuç.
Başka bir bilgisayar aracılığı ile bir usb belleğe windows 7 iso'su yazdırın ve format atın.

Hocam HDD ise diskin bozulmuş olma ihtimali yüksek, aynı şey daha önce başıma geldi, format atsan bile bir süre sonra yine aynı şeyler oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı