Windows 7 Super Lite nasıldır?

Maalesef Windows 7 Lite kullanıyorum.

Hocam ben telefonuma kuracağım 16 GB depolamadan 700 MB boşluk var, içindekiler değerli silemem.
700 MB'IDE Windows 7 superlite ile doldurmak istiyorum.
Bilgisayardan mining yapmak beni kesmedi, Telefondan'da yapmak istiyorum, onun için superlite gerekli 😂

Sağolun ama bu forumdakilerin bilmişliği biraz tuhaf bende biliyorum Microsoft'un piyasaya sunmadığı bir versiyon ve güvensiz olduğunu bilgisayarımda üst düzey istihbarat bilgileri olmicak zaten, tavsiye etmiyosunuz çok güzel ama bilgisayarım tarihi eser ayarında olduğu için belki işime yarayabilir diye kullanan var mı diye sordum biriside böyle bir işletim sistemi yok demiş harikasın kardeşim.

Sen buradaki mesaj sayısı arttırmak için her konuya kopyala yapıştır genel cevaplar veren, yazılan soruları bile okumadan fikir üreten insanları dinleme. Bunlardan çok var ve gerçekten insana bildiklerini de unutturuyorlar.

Windows 7 SuperLite sürümünü kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle eski ya da düşük donanımlı bilgisayarlar için tam bir kurtarıcı. Gereksiz özellikler ve sistem yükleri çıkarıldığı için inanılmaz hızlı çalışıyor. Hem depolama alanında yer kazandırıyor hem de RAM tüketimini minimumda tutuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı