Manyah
Hectopat
Windows Update kapatmak çok kötü bir fikir, nitekim desteği kesilse dahil güncelleştirmeleri yükleyerek biraz daha güvende olabilir. Windows 7 önermediğimi değiştirmez bu. Geçenlerde Windows 7 ile ilgili 170-180 güncelleme gelmişti ve başarılı bir şekilde kurmuştum.Durduk yere kızgın atanlar geldi yine.
Hatam varsa düzeltmek yerine neden kızgın atıyorsun?
Sistemimiz kullanılmaz hale geldikten sonra güvende olmanın ne anlamı var?Düşük sistemler nasıl açsın Update'yi?Kullanılmaz hale geliyor inan bana.Windows Update kapatmak çok kötü bir fikir, nitekim desteği kesilse dahil güncelleştirmeleri yükleyerek biraz daha güvende olabilir. Windows 7 önermediğimi değiştirmez bu. Geçenlerde Windows 7 ile ilgili 170-180 güncelleme gelmişti ve başarılı bir şekilde kurmuştum.
Yüklenmiyor maalesef nedenini de bilmiyorum güncelleme arıyor deyip sürekli öyle kalıyor ve önemi de yok yakında 10'a geçeceğim.Windows 7'de Windows Update kullanmayı tavsiye etmem. Aşağıdaki programı indirip eksik güncellemeleri tespit edip yükleyebilirsiniz.
En son 22 Haziran'da güncellenmiş. İyi kullanımlar.![]()
Download Simplix UpdatePack 7 - MajorGeeks
Simplix UpdatePack enables you to update your live Windows 7 system as well as integrate hotfixes into a Windows 7 distribution. This update pack allows you to update Windows 7 SP1 (x86 x64) and Server 2008 R2 SP1 live operating systems, as well as to integrate the updates in the distribution...www.majorgeeks.com
Yüklenmiyor maalesef nedenini de bilmiyorum güncelleme arıyor deyip sürekli öyle kalıyor ve önemi de yok yakında 10'a geçeceğim.
Yine de teşekkürler hocam.Bende bilmiyorum o sorunu. Artık 7 kullanmıyorum.
Tüm güncelleştirmeler yüklendiğinde kullanımı azalıyor, rahatça kullanıyorum ben. Telemetry güncellemeleri hariç tüm updateler yüklü.Sistemimiz kullanılmaz hale geldikten sonra güvende olmanın ne anlamı var? Düşük sistemler nasıl açsın Update'yi? Kullanılmaz hale geliyor inan bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.