Rehber Windows 7 teması nasıl yapılır ve kurulur?

TombulTux

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Merhaba öncelikle son yaptığım Windows 7 teması nasıl konusuna birkaç kişi nasıl yaptın yazmış bende nasıl yapıldıgını gösterecegim.
Önce geri yükleme noktası oluşturalım.
Öncelikle arama yerine geri yükleme noktası yazın.
Sonra geri yükleme noktası oluştur yazan seçenege dokunun.

1706547545451.png

1706547730702.png

Yerel disk C: Yi seçin yapılandıra basın ve sistem korumasını aç a basın ardından yapılandırın altındaki oluştur a basın ve oluşturun istediğiniz zaman uygulamayı açıp sistem geri yükleme yazan yerden geri yükleme yapabilirsiniz.

bu linkten bize gerekli olan uygulamaları indirin eğer güvenmiyorsanız virüs totalden taratabilirsiniz dosyaları

1706548605470.png

Startallback uygulamasını kuruyoruz Explorer kapanıp geri açılacak korkmayın kurulum yaptıktan sonra.

1706548650385.png

Bu ekrana geleceksiniz buradan yenilenmiş 7'yi seçin sonra gelişmiş sekmesine gidin.

1706548760619.png

Seffaflık ayarlarını benim resmimdeki gibi yapın rengide istediğiniz gibi yapabilirsiniz ardından taskbarınız saydam olacaktır ve uygulamayı kapatabilirsiniz.

1706548843043.png

Öncelikle Windows 7 RTM. JPEG yazan resim dosyasını masaüstü arka planı yapın sonra Windows 7 icon yazanı kurun masaüstü ikonlarınızı Windows 7 ikonları yapacaktır.

Ardından gadget8 yazan dosyayı kurup gadgetleri ekleyebilirsiniz ve curtains ile Aero pencere yapabilirsiniz.

Merhaba öncelikle son yaptığım Windows 7 teması nasıl konusuna birkaç kişi nasıl yaptın yazmış bende nasıl yapıldıgını gösterecegim.

1706547545451.png

1706547730702.png

Yerel disk C: Yi seçin yapılandıra basın ve sistem korumasını aç a basın ardından yapılandırın altındaki oluştur a basın ve oluşturun istediğiniz zaman uygulamayı açıp sistem geri yükleme yazan yerden geri yükleme yapabilirsiniz.

bu linkten bize gerekli olan uygulamaları indirin eğer güvenmiyorsanız virüs totalden taratabilirsiniz dosyaları

1706548605470.png

Startallback uygulamasını kuruyoruz Explorer kapanıp geri açılacak korkmayın kurulum yaptıktan sonra.

1706548650385.png

Bu ekrana geleceksiniz buradan yenilenmiş 7'yi seçin sonra gelişmiş sekmesine gidin.

1706548760619.png

Seffaflık ayarlarını benim resmimdeki gibi yapın rengide istediğiniz gibi yapabilirsiniz ardından taskbarınız saydam olacaktır ve uygulamayı kapatabilirsiniz.

1706548843043.png

Öncelikle Windows 7 RTM. JPEG yazan resim dosyasını masaüstü arka planı yapın sonra Windows 7 icon yazanı kurun masaüstü ikonlarınızı Windows 7 ikonları yapacaktır.

Ardından gadget8 yazan dosyayı kurup gadgetleri ekleyebilirsiniz ve curtains ile Aero pencere yapabilirsiniz.

Curtainsi kuramadıysanız window blinds 11'i deneyin

Dosya Ekleri

• 1706548702557.png
    1706548702557.png
    46,9 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Senin yukarıda yaptığın şeylerin aynısını yapsam olur mu ve PC de ne tür şeyler değişiyor direkt komple arayüz değişiyor mu yoksa belli başlı şeyler mi?

Evet hocam olur mesela Windows 8 ile eklenen ayarlar falan değişmiyor onun dışında görev çubugu değişiyor başlat menüsü ve başlat tuşu değişiyor ve istediğin yerlere koyu mod koyabliyorsun mesela run Denetim Masası gibi beyaz modlu uygulamalara bir de Windows 10 veya 11 kullanıyorsan olur.

Merhaba hocam bende bir performans kaybı yaşanmadı RAM tüketimi yok denecek kadar az.

Geri yükleme noktası oluşturmamızın nedenini anlamadım hocam. Olası bir problem durumunda geri oluşturma noktasına dönebilmek için mi?

Ayrıca program Windows'un bu sürümü için tasarlanmamıştır diyor.
Güncelleme: Sadece Win11 için sanırım.

Son düzenleme:
Geri yükleme noktası oluşturmamızın nedenini anlamadım hocam. Olası bir problem durumunda geri oluşturma noktasına dönebilmek için mi?

Ayrıca program Windows'un bu sürümü için tasarlanmamıştır diyor.
güncelleme: Sadece Windows 11 için sanırım.

Hocam ben Curtains'deki hatayı sonradan fark edip sonradan window blinds 11'i kullanabilirsiniz yazdım geri yükleme noktasıda eğer bilgisayarının eski haline dönmesini istiyorsa tüm uygulamaları tekerteker silmek yerine veya sizin dediğiniz gibi bir sorun olursa bilgisayarın eski haline dönmesi için.

Eki Görüntüle 2100820

Eki Görüntüle 2100824

Eki Görüntüle 2100848

Eki Görüntüle 2100849

Eki Görüntüle 2100855

Eki Görüntüle 2100861

Curtainsi kuramadıysanız window blinds 11'i deneyin.

WindowBlinds11 buradan deneme sürümü ya da tam sürümü alabilirsiniz Windows 11 kullananlar için (curtainsin Windows 11 destegi yokmuş) ama curtains kurmak istiyorsanız uyumluluk ayarlarından Windows 8 seçip kurabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı