Windows 7 tüm güncellemeler silinmiş

• Konuyu başlatan ARI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.952
O sisteme windows 7 home basic kur dediğim paketide kur. Sistemini bilseydim Windows 10 tavsiye etmezdim. :) Ultimate kurduysan aero temasını kapat bence.

Hayır, Professional'ı kurdum fakat benim için Ultimate vs. fark yok çünkü bir çok özelliği kapatıyorum.
Ayrıca Aero temasına hastayım bu yüzden o yoksa Windows 95 kurarım. 😛

7 veya 8.1 kullanabilirsin. Temiz ve sağlam bir imaj ile kurulum yapın.

Ne yazık ki hangi imajı indirirsem indireyim hep 0x800700d hataları alıyorum.
Microsoft'un kendi imajlarında dahil böyle sorunlar oluyor bugün tam 12 kez kurulum yapmak için uğraştım, aynı hata değişik % lerde veriyor.
12.ci denemem de RAM'ları tek tek söküp denedim en son bilgisayar pes etti herhalde kurulumu bitirdi.Sorun neyden kaynaklanıyor henüz anlamış değilim doğrusu.
Yani artık kurulum yapmaktan çekinir oldum.
Hocam bu sistemine en fazla Windows 7 gider. Niye Windows 10'a tövbe ettiğini anladım. :) Sistemini yükseltebilirsen senin için daha iyi olur.

Şimdilik bununla idare ediyorum, forum ve müzik vs. kullanımları için bildiğin mp3 olarak kullanıyorum.😁

Bi Windows 98SE. Bi Windows XP. Bide Windows 7 Harikalar yaptı. Yeni sistem kabul etse gene yüklerim diyeceğim sistemler ama Windows 7 yi hala yükleyebiliyorum :)

Bi Windows 98SE. Bi Windows XP. Bide Windows 7 Harikalar yaptı. Yeni sistem kabul etse gene yüklerim diyeceğim sistemler ama Windows 7 yi hala yükleyebiliyorum :)

Windows'un şu ana kadar piyasaya sırasıyla sürülen, kullandığım işletim sisteminin verimliliğinin mantığını çözdüm bak;
1- Windows 2000 / kötüydü,tutulmadı.
2- Windows XP / İyiydi,tutuldu.
3- Windows Vista / kötüydü,tutulmadı.
4-Windows 7 / iyiydi,tutuldu.
5- Windows 8 / kötüydü,tutulmadı.

6-Windows 10 / iyiydi,tutuldu.

Bundan yola çıkarak, eğer Windows 11 piyasaya sürülürse Windows 10'dan daha iyi performans vereceğini beklemiyorum, biliyorum saçma gibi görünüyor ama teori ortada. 😁

Soruna cevap Windows 7 güncellemeleri değil güncelleştirme geçmişin silinmiştir.

Sistem gereksinimler gayet Windows 10 için yeterli. Fakat bilgisayar kullanımın sana göre işlevsel yaptırmaya çalışıyorsun ama aslında sistemi bozmaktan öte bir şey yapmıyorsun. Ayrıca imaj hatalarının bozuk olması sabit disk ve bellek kaynaklı gibi gözüküyor.

Soruna cevap Windows 7 güncellemeleri değil güncelleştirme geçmişin silinmiştir.

Sistem gereksinimler gayet Windows 10 için yeterli. Fakat bilgisayar kullanımın sana göre işlevsel yaptırmaya çalışıyorsun ama aslında sistemi bozmaktan öte bir şey yapmıyorsun. Ayrıca imaj hatalarının bozuk olması sabit disk ve bellek kaynaklı gibi gözüküyor.

Evet, dediğim gibi RAM'ler ile ilgili olabilir, herhangi net bir bilgim yok fakat şu anda Windows 7, Windows XP ile Windows 10 arası gibi birşey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı