Windows 7 Ultimate 32/64 bit ISO dosyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
El değmemiş, sıfır, orijinal ürün diyorsun üstad, sana güveniyoruz ve indiriyoruz.

Hocam peki Update kısmını tekrar açabilmek mümkün mü? Eğer değilse sanırım mecbur Update kısmı açık Windows yükleyeceğim.

Bu arada sistem özelliklerim:
i5 2320 işlemci 3.00 GHz.
HD 6850 ekran kartı.
250 GB Samsung 870 SSD.
8 GB 1333 MHz RAM.

Bu sistem Windows 10'u destekler mi? Eğer destekliyorsa hiç uğraşmayıp Windows 10 yükleyeceğim ve Key satın alacağım. Anakart ve ekran kartım destekliyor. Ancak işlemci ile ilgili Windows cephesi destekler derken Intel cephesi desteklemez demiş:

Konudan uzaklaşıyoruz sanırım, bunun için herkesten özür diliyorum ve affınıza sığınıyorum, ama benim karşılaştığım şeylerle başka insanlar da karşılaşırsa örnek olsun isterim. Herkese selamlar.

El değmemiş, sıfır, orijinal ürün diyorsun üstad, sana güveniyoruz ve indiriyoruz.
Dosyanın kimliğini -konu başında verdiğim HASH değerini- bu doğruluğu teyit etmek için verdim. Orijinaldir dosya.

Hocam peki Update kısmını tekrar açabilmek mümkün mü? Eğer değilse sanırım mecbur Update kısmı açık Windows yükleyeceğim.
Merhaba tekrar.
Windows 7'ye güncelleme verilmediği için fark olmayacaktır.

Büyük ihtimalle çalışır. Daha eski sistemlerde bile çalışıyor. Bence bunun için yeni konu açıp diğer kişilerin de fikrini almak çok daha isabetli olur.

Ben şu an indirip deneme sürümünü kullanıp sonradan Key kullansan sıkıntı olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…