L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Nisan 2021 #101 İnsan.exe dedi: Ürün anahtarı girmeye zorlar mı? Genişletmek için tıkla... Zorlamaz. Zorlasa bile internetten genel ürün anahtarı girebilirsiniz.
İnsan.exe dedi: Ürün anahtarı girmeye zorlar mı? Genişletmek için tıkla... Zorlamaz. Zorlasa bile internetten genel ürün anahtarı girebilirsiniz.
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #102 Hocam ben bunu USB'ye nasıl yazdıracağım. Direk tek bir ISO dosyası halinde gelir diye düşünmüştüm ama yazdırılmış bir şekilde geldi. Nasıl yapacağım?
Hocam ben bunu USB'ye nasıl yazdıracağım. Direk tek bir ISO dosyası halinde gelir diye düşünmüştüm ama yazdırılmış bir şekilde geldi. Nasıl yapacağım?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Nisan 2021 #103 İnsan.exe dedi: Hocam ben bunu USB'ye nasıl yazdıracağım. Direk tek bir ISO dosyası halinde gelir diye düşünmüştüm ama yazdırılmış bir şekilde geldi. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yanlış yapmışsınızdır. İndirdiğiniz dosyayı şifreyi girerek bir kez arşivden çıkartınca ISO dosyası gelmeliydi.
İnsan.exe dedi: Hocam ben bunu USB'ye nasıl yazdıracağım. Direk tek bir ISO dosyası halinde gelir diye düşünmüştüm ama yazdırılmış bir şekilde geldi. Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yanlış yapmışsınızdır. İndirdiğiniz dosyayı şifreyi girerek bir kez arşivden çıkartınca ISO dosyası gelmeliydi.
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #104 Lord Raiden dedi: Yanlış yapmışsınızdır. İndirdiğiniz dosyayı şifreyi girerek bir kez arşivden çıkartınca ISO dosyası gelmeliydi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam böyle geldi. İlk başta RAR geldi şifreyi girdim klasöre ayıkladım. Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Daha sonra içinden bu çıktı.
Lord Raiden dedi: Yanlış yapmışsınızdır. İndirdiğiniz dosyayı şifreyi girerek bir kez arşivden çıkartınca ISO dosyası gelmeliydi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam böyle geldi. İlk başta RAR geldi şifreyi girdim klasöre ayıkladım. Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Daha sonra içinden bu çıktı.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Nisan 2021 #105 İnsan.exe dedi: Hayır hocam böyle geldi. İlk başta RAR geldi şifreyi girdim klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982103 Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982104 Daha sonra içinden bu çıktı. Eki Görüntüle 982105 Genişletmek için tıkla... RAR değil. ISO, ISO dosyalarını WinRAR ile açılsın dediysen normal. Sıkıntı yok yani alttaki fotoğraftaki aslında. ISO. Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Genişletmek için tıkla...
İnsan.exe dedi: Hayır hocam böyle geldi. İlk başta RAR geldi şifreyi girdim klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982103 Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982104 Daha sonra içinden bu çıktı. Eki Görüntüle 982105 Genişletmek için tıkla... RAR değil. ISO, ISO dosyalarını WinRAR ile açılsın dediysen normal. Sıkıntı yok yani alttaki fotoğraftaki aslında. ISO. Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Genişletmek için tıkla...
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Nisan 2021 #106 İnsan.exe dedi: Hayır hocam böyle geldi. İlk başta RAR geldi şifreyi girdim klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982103 Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982104 Daha sonra içinden bu çıktı. Eki Görüntüle 982105 Genişletmek için tıkla... Böyle olmaması gerekiyordu. İkinci kez RAR'dan çıkartmayacaksınız.
İnsan.exe dedi: Hayır hocam böyle geldi. İlk başta RAR geldi şifreyi girdim klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982103 Daha sonra içinden bir tane daha RAR çıktı bunu da klasöre ayıkladım. Eki Görüntüle 982104 Daha sonra içinden bu çıktı. Eki Görüntüle 982105 Genişletmek için tıkla... Böyle olmaması gerekiyordu. İkinci kez RAR'dan çıkartmayacaksınız.
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #107 382019 dedi: 2. fotoğraftaki. RAR değil. ISO, ISO dosyalarını WinRAR ile açılsın dediysen normal. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? O dosyayı Rufus ile USB'ye yazdırırsam olur mu yoksa dosyayı bozdum mu? Lord Raiden dedi: Böyle olmaması gerekiyordu. İkinci kez RAR'dan çıkartmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... RAR olarak geldi. Bire ben virüs programı ile tarattım ondan mı oldu acaba.
382019 dedi: 2. fotoğraftaki. RAR değil. ISO, ISO dosyalarını WinRAR ile açılsın dediysen normal. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? O dosyayı Rufus ile USB'ye yazdırırsam olur mu yoksa dosyayı bozdum mu? Lord Raiden dedi: Böyle olmaması gerekiyordu. İkinci kez RAR'dan çıkartmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... RAR olarak geldi. Bire ben virüs programı ile tarattım ondan mı oldu acaba.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Nisan 2021 #108 İnsan.exe dedi: Ne yapmalıyım o dosyayuı Rufus ile USB'ye yazdırırsam olur mu yoksa dosyayı bozdummu. Genişletmek için tıkla... Bozmadın. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki normal. En alttaki WinRAR simgeli olanı seçip yazdıracaksın.
İnsan.exe dedi: Ne yapmalıyım o dosyayuı Rufus ile USB'ye yazdırırsam olur mu yoksa dosyayı bozdummu. Genişletmek için tıkla... Bozmadın. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraftaki normal. En alttaki WinRAR simgeli olanı seçip yazdıracaksın.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 19 Nisan 2021 #109 İnsan.exe dedi: Ne yapmalıyım? O dosyayı Rufus ile USB'ye yazdırırsam olur mu yoksa dosyayı bozdum mu? RAR olarak geldi. Bire ben virüs programı ile tarattım ondan mı oldu acaba. Genişletmek için tıkla... RAR olarak gelmedi. ISO o aslında diyorum ya.
İnsan.exe dedi: Ne yapmalıyım? O dosyayı Rufus ile USB'ye yazdırırsam olur mu yoksa dosyayı bozdum mu? RAR olarak geldi. Bire ben virüs programı ile tarattım ondan mı oldu acaba. Genişletmek için tıkla... RAR olarak gelmedi. ISO o aslında diyorum ya.
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #110 382019 dedi: Bozmadın. Bu fotoğraftaki normal. En alttaki WinRAR simgeli olanı seçip yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. MBR yazacağım, değil mi bir de? Tamamdır hocam ISO'yu USB'ye Boot ettim. Hepinize teşekkür ederim ilginiz için.
382019 dedi: Bozmadın. Bu fotoğraftaki normal. En alttaki WinRAR simgeli olanı seçip yazdıracaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. MBR yazacağım, değil mi bir de? Tamamdır hocam ISO'yu USB'ye Boot ettim. Hepinize teşekkür ederim ilginiz için.