Windows 7 Ultimate 32 Bit işletim sisteminde çalışmayan program

NullPart

Hectopat
Merhaba daha önce kullandığım Windows 7 Ultimate 32 Bit işletim sisteminde kullandığım Corel Draw X6 format sonrası aynı şekilde yüklememe rağmen tıkladığımda herhangi bir tepki vermiyor. Yani kısa yoluna tıklıyorum sanki tıklamamış gibi açılmıyor dosya konumundan tıkladığımda sonuç aynı. Acaba daha önce başına gelmiş bana yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

öncelikle teşekkür ederim windows en güncel diye biliyorum güncelleme açık mesela programa çift tıklıyorum hiçbi tepki vermiyor başka programlar çalışıyor lakin x5 x6 x7 yükledim nafile zaten trial kuruyorum lisans sorunu olmasın diye format atmadan önce kullandığım sürümde windows 7 32bit ultimate acaba corelin daha düşük sürümlerini mi denesem yinede güncellemeleri denetleyim sanırım sp1 olur
Birde daha önce kullandığım corel dosyasını açmaya çalıştığımda ' komut programa gönderilirken bir sorun oluştu' hatası alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı