Merhabalar önceden Microsoft sitesine güvendiğim için oradan indiriyordum ama artık orijinal lisans girmeden indirilmiyor. İçinde ekleme çıkarma yapılmamış orijinal Ultimate sürümünü nasıl indirebilirim?
Zaten orjinal olmayan korsan sürümlere forumda destek verilmiyor.Windows orijinal değil mi?
Bende o yüzden sordum boşuna destek vermiyelim. Orijinal lisans istiyor demiş hocamız. Cevap gelmeden lütfen çözüm yazmayınız.Zaten orjinal olmayan korsam sürümlere forumda destek verilmiyor.![]()
Hayır, yanlış anlamışsın. Microsoft'un kendi sitesinde ürün anahtarı girmeden indirilemiyor onu yazmış arkadaşımız. Yani bizden isteme nedenini belirtmiş.Bende o yüzden sordum boşuna destek vermiyelim. Orijinal lisans istiyor demiş hocamız. Cevap gelmeden lütfen çözüm yazmayınız.
Özür dilerim hocam ben yanlış anlamışım.Hayır, yanlış anlamışsın. Microsoft'un kendi sitesinde ürün anahtarı girmeden indirilemiyor onu yazmış arkadaşımız. Yani bizden isteme nedenini belirtmiş.
Sizden de özür diliyorum hocam.Merhabalar önceden Microsoft sitesine güvendiğim için oradan indiriyordum ama artık orijinal lisans girmeden indirilmiyor. İçinde ekleme çıkarma yapılmamış orijinal Ultimate sürümünü nasıl indirebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.