Windows 7 Ultimate Performance Edition Nasıldır ?

Daha fazla  
Ben yeni aldığım laptopuma Windows 7 Ultimate performance edition kurmayı düşünüyorum. Gerçekten fark var mıdır normal Windows 7 ile ? Wnidows 8 ve Windows 10'u sevmediğim için Windows 7 kurmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir işletim sistemi yok sadece Windows 7 Ultimate var. Modifiyeli sistem kurmayın.

Bu blog yazısını inceleyip modifiyeli sistemlerin zararlarını öğrenebilirsiniz.

Zemana Blog: Karanlık Windows
Zaten öyle bir işletim sistemi olduğunu söylememiş arkadaş.
En güncelini kurmalısın. Merak ettim Laptop'un nedir? Hayırlı olsun.
En güncelini kurmak istese burada konu açmazdı değil mi?
Ben yeni aldığım laptopuma Windows 7 Ultimate performance edition kurmayı düşünüyorum da ne diyorsunuz? Gerrçekten fark var mıdır normal Windows 7 ile ? Windows 8 ve Windows 10'u sevmediğim için 7 istiyorum.
Windows 7'de kalmak istiyorsan Ultimate Performance Edition kullanabilirsin fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi zararı çoktur. En iyisi temiz bir Windows 10 kurmak. Windows 7'nin Performance Edition'u olarak düşün alışırsın :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada hep güncelini kurmanızı tavsiye ediyoruz. Ben ilk defa böyle bir Windows 7 sürümü gördüm bence kurmayın. Laptopu sıfır aldıysanız zaten Windows kuruludur ellemeyin öyle kalsın ama Freedos bir laptop ise Windows 10 kurup internet üzerinden uygun fiyata key alabilirsiniz.

İşletim sisteminin hangi Tweak işlemlerinden geçirilip "Performans Editon" haline getirildiğini bilmeden "çöptür" gibi ifade kullanmak yanlıştır. Genel olarak modifiyeli sistem tavsiye etmiyoruz demek en doğrusudur. Yıllardır Windows Tweak işiyle uğraşıp kendi "Performans Editon" adı altında sistemlerimi oluşturuyorum ve bunu yıllardır teknik serviste kullanmaya devam ediyorum. Windows 10 orijinal .iso kalıbıyla arasında dağ kadar performans ve stabilite farkı var.

Olayı kısaca özetleyecek olursak Tweak yayıncısından yayıncısına göre bu iş çok değişiyor. Genelinin çöp olduğunu kısmen bende söyleyebilirim lakin bu işi büyük titizlikle ve profesyonellikle ticaretini yapan yayıncılar var. Microsoft'un orijinal .iso dosyasını öylece kurup kullananların sadece vay haline diyorum. Özellikle Windows 10 kullanıcıları.

Ben çok profesyonel şeyler yazmayacağım çoğu özelliği kapalı oluyor veya açtığın şeye başlatılamadı diyor.
Ethernet kablosu ile veri aktarımına izin vermiyor.
Eğer Windowsun çok derinlerinde gezmiyorsan sadece oyun falan ise iyidir.

Hiçbişey olmaz istedigin windowsun istedigin performance editionunu kurabılırsın ben windows 8.1 performance edition kullanıyorum 2 yıldır ve hic bir sıkıntısını görmedim

İşletim sisteminin hangi Tweak işlemlerinden geçirilip "Performans Editon" haline getirildiğini bilmeden "çöptür" gibi ifade kullanmak yanlıştır. Genel olarak modifiyeli sistem tavsiye etmiyoruz demek en doğrusudur. Yıllardır Windows Tweak işiyle uğraşıp kendi "Performans Editon" adı altında sistemlerimi oluşturuyorum ve bunu yıllardır teknik serviste kullanmaya devam ediyorum. Windows 10 orijinal .iso kalıbıyla arasında dağ kadar performans ve stabilite farkı var.

Olayı kısaca özetleyecek olursak Tweak yayıncısından yayıncısına göre bu iş çok değişiyor. Genelinin çöp olduğunu kısmen bende söyleyebilirim lakin bu işi büyük titizlikle ve profesyonellikle ticaretini yapan yayıncılar var. Microsoft'un orijinal .iso dosyasını öylece kurup kullananların sadece vay haline diyorum. Özellikle Windows 10 kullanıcıları.
Hocam sizin oluşturduğunuz modifiyeli işletim sistemini denemek isterim. Herhangi bir siteye upload ettiğiniz link var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı