Windows 7 Ultimate sisteme neler kurulmalı?

Önerdiğim Programlar
Antivirüs
Google Chrome
Ses Sürücüsü
Grafik Sürücüsü

Peki tarayıcı olarak ne yüklemeliyim?
Ben Edge veya Firefox tavsiye ederim.

İlk başta Driverlar'ı kurmanız lazım nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız konu açın biz size yardımcı oluruz. Ondan sonra ise tarayıcıyı ve iyi bir AV programı kurmanız lazım ben "Kaspersky" öneririm ondan sonrası size kalmış bir şey.

Ne yani? Windows desteklenirken virüsleri engelleyebiliyor muydu? Defender? Windows Güvenlik Duvarı?

Ne yani? Windows desteklenirken virüsleri engelleyebiliyor muydu? Defender? Windows Güvenlik Duvarı?

Hocam anlamadınız siz diyorum ki açık olunca virüs hiçbir şey yapmadan rahatça girebilir ama siz diyorsunuz destek alırken Defender silemiyordu. Defender hala güncelleme alıyor ama sorun Defender'ın engellemesi değil sorun saldırı alanı geniş mesela Windows 10 da virüs sadece kapıdan girebilirken Windows 7 de kapıdan girebilir, camdan girebilir, duvarı kırıp girebilir.

Çok uzatmayacağım, geçenlerde okuduğum Kaspersky makalesinden birkaç bölüm atayım.

"Ne yazık ki birçok kişi ve kuruluş işletim sistemlerini düzenli olarak güncellemediğinden saldırıya karşı savunmasız kaldı"

"İşletim sistemlerini düzenli olarak güncellemiş olsalardı Microsoft'un saldırıdan önce yayınladığı güvenlik yamasından faydalanabilirlerdi"
"Yazılımınızı ve işletim sisteminizi düzeli olarak güncellediğinizden emin olun"

Arkadaşlar Winows 7 Ultimate sistem güncelleştirmelerini yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 111.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 2222.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 41
Geçmiş güncellemeleri de mi alamıyoruz?

Evet güncelleme almak mümkün değil hepsini Microsoft Catagory'den teker teker indirmeniz lazım ama bir şekilde almanın yolu var internetten bakacağım.

Evet güncelleme almak mümkün değil hepsini Microsoft Catagory'den teker teker indirmeniz lazım ama bir şekilde almanın yolu var internetten bakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim. Denedim ama maalesef olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…