Ben Edge veya Firefox tavsiye ederim.Peki tarayıcı olarak ne yüklemeliyim?
Arkadaşlar eski masaüstü 2 GB RAM, AMD Athlon X2 işlemcili PC'me Windows 7 Ultimate kurdum. Sistem stabil şekilde çalışıyor ama Microsoft desteği sona erdiği için hangi programları kurmalıyım bilmiyorum. Özellikle internet tarayıcısı ve önemli olan programlar için soruyorum. Önerilerinizi bekliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Ne yani? Windows desteklenirken virüsleri engelleyebiliyor muydu? Defender? Windows Güvenlik Duvarı?Hocam açığı anti virüs kapatamaz anti virüs sadece bulaşan virüsü yok etmeye çalışır ama eğer virüs güçlüyse veya anti virüs güçsüzse virüs bulaşabilir. Yani şöyle düşünün Windows 7 bir ev ve bazı yerlerindeki duvarlar eskidiği için yıkılmaya başlıyor, evin içinde de bir güvenlik var o güvenliğe sen şu duvarları tamir et diyebilir misiniz?
Ne yani? Windows desteklenirken virüsleri engelleyebiliyor muydu? Defender? Windows Güvenlik Duvarı?
Arkadaşlar Windows 7 Ultimate sistem güncelleştirmelerini yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Desteği bitti çünkü.
Geçmiş güncellemeleri de mi alamıyoruz?
Evet güncelleme almak mümkün değil hepsini Microsoft Catagory'den teker teker indirmeniz lazım ama bir şekilde almanın yolu var internetten bakacağım.
Evet güncelleme almak mümkün değil hepsini Microsoft catagoryden teker teker indirmeniz lazım ama bir şekilde almanın yolu var internetten bakacağım.
bu videoyu deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.