Windows 7 Ultimate'den Windows 7 Home Basic'e nasıl geçirilir?

alikml042

Centipat
Merhabalar. Sistemim kötü ve Win7 Ultimate boş masaüstü ekranında bile %30 RAM kaplıyor ve bu performansı çok düşürüyor yani 3-4 tane Google sayfası açtığımda Mouse'u hareket ettiremiyorum çok fazla donma ve kasma oluyor. Geri yüklemek istedim ama onu da yapamadım kayıt bulunmadı diyor. Windows 7 Ultimate'den sıkıldım Home Basic'e geçmemin bir yolu var mı? Dosyalarımı kaybetmek istemiyorum çok eski dosyalar var benim için değerliler ayrıca DVD veya USB temin edemiyorum şu an.
Geçilmiyorsa eğer diğer sürüme bu RAM kaybını nasıl azaltabilirim?

Sistemim: Intel Pentium Dual Core E6500 1.92 GHz 1.93GHz.
2 GB RAM kullanılabilir miktarı 1.87 GB.
Dahili ekran kartı.

Bende düşündüm aslında Linux'ü fakat ben çok oyun oynayan biri değilim oynasam da ne kadar oynuyabilirim sistem belli oynadığım sadece 2-3 oyun var. O oyunları Linux desteği olmadığı için vazgeçtim.

Merhabalar. Sistemim kötü ve Windows 7 Ultimate boş masaüstü ekranında bile %30 RAM kaplıyor ve bu performansı çok düşürüyor yani 3-4 tane Google sayfası açtığımda Mouse'u hareket ettiremiyorum çok fazla donma ve kasma oluyor. Geri yüklemek istedim ama onu da yapamadım kayıt bulunmadı diyor. Windows 7 Ultimate'den sıkıldım Home Basic'e geçmemin bir yolu var mı? Dosyalarımı kaybetmek istemiyorum çok eski dosyalar var benim için değerliler ayrıca DVD veya USB temin edemiyorum şu an.
Geçilmiyorsa eğer diğer sürüme bu RAM kaybını nasıl azaltabilirim?

Sistemim: Intel Pentium Dual Core E6500 1.92 GHz 1.93GHz.
2 GB RAM kullanılabilir miktarı 1.87 GB.
Dahili ekran kartı.

Temiz kurulum yap zaten sisteminin özellikleri Windows 7 Ultimate'e uygun degil onun yerine 32 Windows 7 starter, Home Basic de agır gelebilir ama XP proffessional öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı