Windows 7 ve Windows 10 PC'ler Arasında Uzak Masaüstü Bağlantı Sorunu

yusuf321

Kilopat
Tüm ayarlamaları aşağıdaki görselde yaptığım şekilde olmasına rağmen nedense Windows 7 bilgisayarımdan Windows 10 bilgisayarıma uzak masaüstü bağlantısı yapamıyorum. Şu an geçici olarak Chrome'un uzak masaüstüsünü kullanıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Public ip dinamik ise atıyorum sen evde yokken modem yeni ip alırsa elindeki eski ip ile bağlanamazsin. Servis sağlayıcınizdan 5 TL karşılığında sabit ip hizmeti alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Naim bey o sorunu dns programları yardımıyla çözüyorum. Sorun onda değil. Teamviewerle bağlanıp public ipye tekrar tekrar bakabilirim fakat ticari kullanım şüphesi diye hata vermeye başladı anlaşılan yakında erişim sağlattırmayacak bana. Bu nedenle uzak masaüstü ayarlarını yapmaya çalışıyorum.

Naim bey o sorunu dns programları yardımıyla çözüyorum. Sorun onda değil. Teamviewerle bağlanıp public ipye tekrar tekrar bakabilirim fakat ticari kullanım şüphesi diye hata vermeye başladı anlaşılan yakında erişim sağlattırmayacak bana. Bu nedenle uzak masaüstü ayarlarını yapmaya çalışıyorum.
Eğer sizin için sıkıntı olmayacak ise kısa süreli olarak DMZ'yi açıp deneyebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı