Windows 7 ve Windows 8.1 Lisans İle Windows 10 Reserve Etme

4454

Kilopat
Makaleler
2
Benim eskiden kullandığım bir Casper bilgisayarım var. Üzerinde Windows 7 Home Premium lisansı var. Ben bu bilgisayarda orjinal Windows 8.1 Pro kullanıyorum. Windows 8.1 Pro ile Windows 10 reserve yaptım. Fakat elimdeki Windows 7 Home Premium lisansı ile de Windows 10 reserve yapmak istiyorum. Başka bir bilgisayara da orjinal Windows 10 kurabilmek için. Bunu nasıl yapabilirim. Windows 8.1 Pro'yu kaldığı Windows 7 kurup mu reserve yapayım? Yada bu düşündüklerim mümkün mü? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Eğer Windows 8.1'i retail olarak satın aldıysanız 8.1'in rezervasyonunu iptal edin ve orijinal Windows 7'yi yükleyip rezervasyon yapın sonra 8.1'i istediğiniz diğer bilgisayar kurup yeniden rezervasyon yapın.
29 Temmuzda iki bilgisayarda Windows 10'a geçebilecektir.
Eğer Windows 8.1'i de oem olarak aldıysanız iki lisansta sadece o bilgisayarda çalışacağı için başka bir bilgisayara 8.1'i veya 7'yi aktaramazsınız ama her halükarda o Casper bilgisayar Windows 10'a ücretsiz geçecektir.
Windows 7 ve 8.1'i farklı bilgisayarlarda rezerve ederken e-mail adresi girecekseniz iki bilgisayarda da farklı e-mail adresleri kullanmanız daha ihtiyatlı olacaktır.

O zaman bir buçuk ay kadar Windows 7 kullanmaya katlanacağım artık. :) Windows 8.1 Pro lisansımı da öbür bilgisayara kurmak daha mantıklı dediğiniz gibi. Teşekkürler yardımlarınız için.

Evet yalnız bilginiz olsun Windows 7 Home Premium Windows 10 Home'a geçecek.
Windows 8.1 PRO ise Windows 10 PRO'ya geçecek bunuda bilin tercihinizi ona göre yapın.

Hiç mi kurtarır yanı yok.:) Neyse işin şakası ben casper'a kendi işletim sistemini diğer bilgisayara Windows 8.1'i kurarım. Tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı