Murat başar Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Eski HP marka laptopum var Windows 7 veya Win8 ISO dosyası lazım bu forumdan nasıl temin edebilirim?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 Murat başar dedi: Eski HP marka laptopum var Windows 7 veya Win8 ISO dosyası lazım bu forumdan nasıl temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 7 ISO dosyasını MEGA.nz sitesine upload etmiştim. Aşağıda vermiş olduğum bağlantıdan indirebilirsiniz. 6.1 GB folder on MEGA 2 files mega.nz
Murat başar dedi: Eski HP marka laptopum var Windows 7 veya Win8 ISO dosyası lazım bu forumdan nasıl temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 7 ISO dosyasını MEGA.nz sitesine upload etmiştim. Aşağıda vermiş olduğum bağlantıdan indirebilirsiniz. 6.1 GB folder on MEGA 2 files mega.nz
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #3 Windows 8.1'i İndir
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.508 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 7 Şubat 2023 #4 Tüm Windows 7 ISO dosyaları Windows 7'leri buradan, Windows 8 ISO'larını ise Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan indirebilirsiniz.
Tüm Windows 7 ISO dosyaları Windows 7'leri buradan, Windows 8 ISO'larını ise Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir buradan indirebilirsiniz.
incememed Centipat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberi 7 Şubat 2023 #5 Yukarıda olan linklere tıklamadım ancak belirtilmediyse Microsoft'un sayfasından da ayrıca temin edilebiliyor.
Yukarıda olan linklere tıklamadım ancak belirtilmediyse Microsoft'un sayfasından da ayrıca temin edilebiliyor.
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #6 Yiğitt35 dedi: Tüm Windows 7 ISO dosyaları Windows 7'leri buradan Genişletmek için tıkla... Bence burada paylaşılan linkler çok güvenli değil. Kaynak microsoft değil archive.org diye bi site.
Yiğitt35 dedi: Tüm Windows 7 ISO dosyaları Windows 7'leri buradan Genişletmek için tıkla... Bence burada paylaşılan linkler çok güvenli değil. Kaynak microsoft değil archive.org diye bi site.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 485258 dedi: Bence burada paylaşılan linkler çok güvenli değil. Kaynak microsoft değil archive.org diye bi site. Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam.
485258 dedi: Bence burada paylaşılan linkler çok güvenli değil. Kaynak microsoft değil archive.org diye bi site. Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam.
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #8 Rufiq Cavadov dedi: Güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... Kaynak Microsoft olmadığı sürece %100 güvenilir diyemeyiz bence. Ben Professional kurmayı denemiştim kurduktan sonra açılış ekranında Windows logosu falan donup açılmamıştı.
Rufiq Cavadov dedi: Güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... Kaynak Microsoft olmadığı sürece %100 güvenilir diyemeyiz bence. Ben Professional kurmayı denemiştim kurduktan sonra açılış ekranında Windows logosu falan donup açılmamıştı.
Murat başar Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #9 Forum üzerinden Windows ve Office indirme aracı programı buldum oradan indiriyorum Bilgisayarımda 3F0 hatası alıyorum HP marka laptop galiba format atsam düzelecek
Forum üzerinden Windows ve Office indirme aracı programı buldum oradan indiriyorum Bilgisayarımda 3F0 hatası alıyorum HP marka laptop galiba format atsam düzelecek
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #10 Murat başar dedi: Forum üzerinden Windows ve Office indirme aracı programı buldum oradan indiriyorum Genişletmek için tıkla... Eğer Windows 8 indiricekseniz attıgım linki kullanmanızı tavsiye ederim.
Murat başar dedi: Forum üzerinden Windows ve Office indirme aracı programı buldum oradan indiriyorum Genişletmek için tıkla... Eğer Windows 8 indiricekseniz attıgım linki kullanmanızı tavsiye ederim.