Windows 7 veya 8 için ISO dosyası önerisi

Kaynak Microsoft olmadığı sürece %100 güvenilir diyemeyiz bence. Ben Professional kurmayı denemiştim kurduktan sonra açılış ekranında Windows logosu falan donup açılmamıştı.
Genelde Ultimate sürümünü tercih ederim ben ama aslında donanımsal da olabilir sorun diye düşünüyorum. Ayrıca hash değerlerini kontrol etmiş miydin?

Rufus ile de indirebilirsiniz. Windows ISO Downloader ile de.

Bence burada paylaşılan linkler çok güvenli değil. Kaynak Microsoft değil archive.org diye bir site.

Güvenilir olup olmadığını orijinal SHA ve Hash değerlerine bakarak kontrol edebilirsiniz, @Enes3078 forumda orijinal ISO'lar bulunsun diye paylaştı zaten.

Hash değerlerine bakmadım ama Technopat'tan indirdim. Donanımsal değil çünkü daha önce Windows 7 Ultimate kullandım.
Hash değerlerini mutlaka kontrol edin hocam ben de genelde o şekilde yapıyorum. Örneğin ISO dosyasını indirdikten sonra PowerShell isimli Windows'un kendi uygulaması zaten bunu açın ve aşağıdaki komutları girip çalıştırın:

Get-FileHash C:\Users\User\Downloads\Windows.iso -Algorithm SHA1
ve ya
Get-FileHash C:\Users\User\Downloads\Windows.iso -Algorithm MD5

Daha sonra bunları heidoc dump sitesinde karşılaştırın. Eskiden TechNet MSDN subscribers sitesi vardı o site kapandı ama bu site de zaten oradakılar ile aynı. Kontrol edebilirsiniz.

Office 2007 ISO dosyaları için kontrol işlemi.

ElXN7qF.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı