Windows 7 vs 8.1

Evet ISO modifiye edip hafifletmek aklıma gelmişti. Ancak bazı konularda HDD için Windows 10 önerilmediğini, Windows 10'un daha çok SSD için önerildiğini gördüğüm için vazgeçmiştim. Tekrar bakabilirim belki. Teşekkürler.

Hocam sadece işlemci ve RAM kullanımını düşürmüyor, HDD ile de kullanılabilir hale getiriyor.
Ben büyük bir fark hissettim.

Merhaba, sistemim maalesef kötü. Yılladır aynı sistemi kullanıyorum. Bilgisayarım için Windows 10 ağır geliyor. HDD kullanıyorum. Sizce Windows 7 mi kurmalıyım yoksa Windows 8.1 mi? Tam olarak karar veremedim.

Mart ayına kadar benim de oldukça düşük bir sistemim vardı yıllarca 8.1 kullandım 10 kastığı için. 10'a göre muazzam stabil, az kaynak kullanan ve hoş bir arayüzü var. Bazı insanlar başlat kısmına olumsuz bakıyor ama alışması kısa sürüyor güzel bir işletim sistemi Intel Celeron N2830 işlemci 4 GB RAM ile kullandım sen düşün. 7'ye göre altyapısı çok daha güvenli ve güncel ayrıca Microsoft tarafından destek almaya da devam ediyor biliyorsun Windows 7 desteği sona erdi. Kısaca 8.1 tavsiyem.

Merhaba, sistemim maalesef kötü. Yılladır aynı sistemi kullanıyorum. Bilgisayarım için Windows 10 ağır geliyor. HDD kullanıyorum. Sizce Windows 7 mi kurmalıyım yoksa Windows 8.1 mi? Tam olarak karar veremedim.

Bana göre 8.1 tasarımı hoşuma gidiyor ve oyunlarda çok FPS kaybı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…