Windows 7 vs Windows 10

Oyun falan oynamazsın aksine FPS düşüşü bile yaşarsın. Gündelik kullanım kolaylığı da sıfır. Çoğu iş için terminal kullanmak zorunda kalıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam drop yememin sebebinin RAM'ler olduğunu düşünmüyorum işlemcim çok yetersiz webde dolaşırken bile %100 tüketim gösteriyor.

Oyun falan oynamazsın aksine FPS düşüşü bile yaşarsın. Gündelik kullanım kolaylığı da sıfır. Çoğu iş için terminal kullanmak zorunda kalıyorsun.

Bilginiz olmadan konuştuğunuz bariz. Açıp CS:GO, Minecraft gibi özellikle OpenGL oyunların bir karşılaştırmasına bakın. Gündelik kullanım noktasında da en rahat bilgisayar kullanımını Linux arayüzlerinde elde ettim. Çoğu işi terminalde halletme de günümüzde çürümüş bir bilgi. Özellikle Mint gibi dağıtımlarda hemen hemen her iş için GUI bir araç mevcut. Ayrıca tonla da rehber var.

Ben şahsen bir çok Linux dağıtımını kullandım hiç biride bir işe yaramadı. Üstüne üstlük oynadığım oyunlarda yarı yarıya fps düşüşü yaşattı. Driver problemlerinden bahsetmiyorum bile. Bir ay kullandım sonra pişman olup geri Windows'a döndüm. Ha bide Linuxtayken usb belleğime Windows iso kurma gibi sancıda cabası oldu.

Crack setup vb. şeyler Linux'ta da aynı şekilde kullanılabiliyor mu?

Bir tık daha zor ama maalesef evet. Linux üzerinde Wine, bottles ile Windows dosyaları çalıştırılabiliyor.

Ekran kartı driverini kurdun mu?

Bir tık daha zor ama maalesef evet. Linux üzerinde Wine, bottles ile Windows dosyaları çalıştırılabiliyor.

Büyük ihtimal Linux kurarsam Windows kadar rahat edemeyeceğim 10LTSC'ye bir bakacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…