Windows 7 vs Windows 10

Dostum Linux kurarsın başta bakarsın 500mb, ne güzel çok az ram kullanıyor dersin. İki üç program yükler tarayıcı kullanmaya başlayıncada ram kullanımı Windowstan çokta farklı olmaz. Bir forumdaki 4-5 arkadaş çok akıllı kendileri Linux kullanıyor ama yığınla geliştirici onlar kadar akıllı değil o yüzden Linux yerine Windows tercih ediyorlar.

Ekran kartı driverini kurdun mu?
Evet kardeşim onunda ayrı bir sancısını çektim zaten. Bana hiç Linux demeyin tüylerim diken diken oluyor.

Düşer + ne yapıcağına bağlı gündelikse Windows 10'u düşe kalka kullanırsın. Onun harici hiç kullanmadım ama ben olsam Linux'u denerdim.

Büyük ihtimal Linux kurarsam Windows kadar rahat edemeyeceğim 10LTSC'ye bir bakacagım
Kurumsal LTSC (Uzun Süreli Hizmet Kanalı), Windows 10 Enterprise'ın 2 ila 3 yılda bir yayınlanan uzun vadeli bir destek sürümüdür. Her sürüm, yayımlandıktan sonraki 10 yıl boyunca güvenlik güncelleştirmeleriyle desteklenir ve özellikle hiçbir özellik güncelleştirmesi almaz. Yani genel olarak kurumsal firmaların veri depolama için kullandığı en az ram tüketen Windows 10 sürümüdür.

Dostum Linux kurarsın başta bakarsın 500 MB, ne güzel çok az RAM kullanıyor dersin. İki üç program yükler tarayıcı kullanmaya başlayınca da RAM kullanımı Windows'tan çok da farklı olmaz. Bir forumdaki 4-5 arkadaş çok akıllı kendileri Linux kullanıyor ama yığınla geliştirici onlar kadar akıllı değil o yüzden Linux yerine Windows tercih ediyorlar.

Evet kardeşim onunda ayrı bir sancısını çektim zaten. Bana hiç Linux demeyin tüylerim diken diken oluyor.

AMD kullanıyorum hiç driver kurmadım Linux'ta NVIDIA kullananlara üzülüyom.

Benim elimde 2 tane boş boş duran DDR3 ram var eğer sistemin DDR3 ise sana bir tane rami hediye etmek isterim. Düşünürsen benimle iletişime geçebilir misin?

Benim elimde 2 tane boş boş duran DDR3 RAM var eğer sistemin DDR3 ise sana bir tane RAM'i hediye etmek isterim. Düşünürsen benimle iletişime geçebilir misin?

Teşekkür ederim hocam teklifiniz için ama maalesef anakart DDR2 RAM kullanıyor. Keşke ülkece daha iyi şartlarda daha yüksek ekipmanlar kullanabilmekte böyle eski nesil şeyler kullanmasak.

4 GB RAM, Intel 2 Core Duo E8400 işlemci, Radeon HD 3600 ekran kartı var. Windows 7 kullanıyorum sizce geçmeli miyim? Geçersem performans düşer mi artar mı?

Linux Mint veya Pardus'u deneyin alışmanız biraz zaman alır ama bilgisayarınızda daha iyi bir akıcılık ve performans alırsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı